18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διάθεση χώρου 1.000-1.500τ.μ. για 7 ημέρες το...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διάθεση χώρου 1.000-1.500τ.μ. για 7 ημέρες το μήνα και για 3 διανομές

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, δια της Υπηρεσίας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, υλοποιεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, δια της Υπηρεσίας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, υλοποιεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που συγχρηματοδοτείται από  το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Για την υλοποίηση του έργου θα προβεί σε ανάθεση υπηρεσιών συνολικής αξίας 11.070,00€  συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. η οποία  θα περιλαμβάνει:

Τη διάθεση χώρου, 1.000-1.500τ.μ., για (7) ημέρες το μήνα και για 3 διανομές.  Ο χώρος  θα  πρέπει να βρίσκεται  στο κέντρο του πολεοδομικού συγκροτήματος της   Θεσσαλονίκης από την περιοχή του Βαρδαρίου έως την περιοχή του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και από την οδό Εγνατία έως την παραλιακή οδό, για να μπορεί να έχει πρόσβαση των ωφελουμένων από όλες τις περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο χώρος πρέπει να εξασφαλίζει συνθήκες υγιεινής, καθαριότητας και ασφάλειας, να είναι στεγανός, περίκλειστος, να υπάρχει χώρος αναμονής για τους πολίτες. Επίσης να υπάρχει είσοδος και έξοδος, ξεχωριστά. Να υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων  και χώρος φόρτωσης και εκφόρτωσης. Στο    χώρο να υπάρχει παροχή ηλεκτρισμού και θέρμανσης. Επίσης να παρέχονται κλαρκ και παλετοφόρα για 2 φορές το μήνα.

Στο παραπάνω πλαίσιο καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές προσφορές σύμφωνα με:
– Τις διατάξεις του άρθρου 209 του Ν.3463/06 (Δ.Κ.Κ)
– Τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80
– Την 2001/2-12-2015 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με την οποία έγινε η έγκριση δαπάνης και η διάθεση πίστωσης «για την υλοποίηση του προγράμματος » σε βάρος του Κ.Α. Εξόδων 6473.07.01.
Oι προσφορές θα κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο στις 15/12/2015 ημέρα Τρίτη σύμφωνα με το  υπόδειγμα προσφοράς και από ώρα 9:00 έως 9:30 (ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών) στο Τμήμα Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, στον 6ο όροφο του κτιρίου στην οδό Μοναστηρίου 53-55, Τ.Κ. 546 27.

Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν και θα αξιολογηθούν από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης που έχει οριστεί στις 10:00 της ίδιας ημέρας και στον ίδιο χώρο.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει περαιτέρω πληροφορίες για το θέμα από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 12:00, αρμόδια υπάλληλος Τσακαλίδου Μαρία, τηλ.:2310509011, 2310509040.

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, εφόσον πληρούνται οι τεχνικές προδιαγραφές της ανάθεσης , έχει καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και είναι κατώτερη του ενδεικτικού προϋπολογισμού. Ο μειοδότης που θα αναδειχθεί θα καταθέσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης 10% στο ποσό χωρίς τον Φ.Π.Α.
Για να κατεβάσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής, τον Ενδεικτικό προϋπολογισμό, το Υπόδειγμα προσφοράς, τους Ειδικούς όρους και τις Τεχνικές προδιαγραφές κάντε κλικ εδώ.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Γ. ΡΑΝΕΛΛΑ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ