16 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προµήθεια και τοποθέτηση ανταλλακτικών ηλεκτρικών συσκευών της...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προµήθεια και τοποθέτηση ανταλλακτικών ηλεκτρικών συσκευών της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθµών

Η Διεύθυνση Παιδικών Σταθ΅ών του Δή΅ου Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί στην προ΅ήθεια και τοποθέτηση ανταλλακτικών ηλεκτρικών συσκευών της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθ΅ών, ΅ε τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήµος Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθµών προτίθεται να προβεί στην προµήθεια και τοποθέτηση ανταλλακτικών ηλεκτρικών συσκευών της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθµών, µε τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Στους Παιδικούς Σταθµούς της Διεύθυνσής µας, πρώτιστο µέληµα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών φροντίδας και φιλοξενίας σε ευπαθείς οµάδες, όπως βρέφη και νήπια. Με γνώµονα την προσφορά ποιοτικών κοινωνικών υπηρεσιών σε ευαίσθητες ηλικιακά οµάδες, υπάρχει άµεση ανάγκη προµήθειας και τοποθέτησης ανταλλακτικών για ηλεκτρικές συσκευές σε έξι (6) Παιδικούς Σταθµούς.

Ως εκ τούτου κρίνεται απαραίτητη η προµήθεια και τοποθέτηση ανταλλακτικών για ηλεκτρικές συσκευές, π.δ. 2.460,00€ συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α. και µε κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή.

Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισµένες την 31-03-2016 ηµέρα Πέµπτη, ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών την 10:00 π.µ. και ώρα λήξης την 10:30 π.µ. στη Δ/νση Παιδικών Σταθµών του Δήµου Θεσσαλονίκης, οδός Ελευθερίας 24, Τ.Κ. 553 37 Τριανδρία, 1ος όροφος.

Η απαιτούµενη τεχνική περιγραφή/ ενδεικτικός προϋπολογισµός, δικαιολογητικά συµµετοχής, ειδικοί όροι καθώς και το υπόδειγµα οικονοµικής προσφοράς είναι αναρτηµένα στην ιστοσελίδα του Δήµου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr.

Πληροφορίες, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να λαµβάνουν από τη Δ/νση Παιδικών Σταθµών, Τµήµα Διοικητικής Υποστήριξης, αρµόδιος υπάλληλος Χ. Γρούγιου, τηλ. 231331 7722.

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

ΓEΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για να κατεβάσετε το Τεχνικό Δελτίο, την Τεχνική Περιγραφή κ.λ.π. κάντε κλικ ε δ ώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο