12.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας ασφάλισης των οχημάτων...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας ασφάλισης των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης π.δ. 102.485,01 €

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση, λόγω του κατεπείγοντος, για την υπηρεσία ασφάλισης των οχημάτων – μηχανημάτων του π.δ. 102.485,01 € και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για ένα τρίμηνο με δυνατότητα επέκτασης για άλλο ένα τρίμηνο.

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση, λόγω του κατεπείγοντος, για την υπηρεσία ασφάλισης των οχημάτων – μηχανημάτων του π.δ. 102.485,01 € και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για ένα τρίμηνο με δυνατότητα επέκτασης για άλλο ένα τρίμηνο.
Αναλυτικότερα η Υπηρεσίες αφορούν :

 Προυπολογισμός δαπάνης

ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ  102. 485,01€

Η απευθείας ανάθεση θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Συστήματος. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά από την 25-5-2016 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 15:30:00 μ.μ. μέχρι την 30-5-2016 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 10:00:00 π.μ. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 30-5-2016 και ώρα 10:30 π.μ. μέσω των αρμόδιων πιστοποιημένων στο Σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής.
Προσφορά μπορούν να υποβάλλουν Ασφαλιστικές Εταιρείες που έχουν έδρα στην Ελλάδα, με τη νομική μορφή που απαιτεί το Π.Δ. 400/70 (Φ.Ε.Κ. 10/Α/17.1.1970) “Περί Ιδιωτικής Επιχειρήσεως Ασφαλίσεως”, όπως ισχύει με τις τροποποιήσεις, συμπληρώσεις και αντικαταστάσεις διατάξεών του, που έγιναν μέχρι τώρα.
Για τη συμμετοχή τους στη διαπραγμάτευση, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς πρέπει να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό Σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.-Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr).
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνικής προσφοράς, οι τεχνικές προδιαγραφές, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός καθώς και το υπόδειγμα της οικονομικής προσφοράς είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr και στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.
Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από τη Δ/νση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, αρμόδιοι υπάλληλοι Π.Βοϊδης και Ι.Καραγιάννη τηλ. 2310494-536.
Πληροφορίες για λοιπά θέματα στον κ. Μπαντή Αθανάσιο 2313317511.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Γ.ΡΑΝΕΛΛΑ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ