15.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την για την επανάληψη μέρους της απευθείας ανάθεσης...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την για την επανάληψη μέρους της απευθείας ανάθεσης για τα είδη α) Μέρος Β΄- Προμήθεια Γραφικής Ύλης και Λοιπά Υλικά Γραφείων, β) Μέρος Γ΄- Προμήθεια Υλικών Πληροφορικής/Μηχανογράφησης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επανάληψη μέρους της απευθείας ανάθεσης, για τα είδη α) Μέρος Β΄ – Προμήθεια Γραφικής Ύλης και Λοιπά Υλικά Γραφείων, β) Μέρος Γ΄ – Προμήθεια Υλικών Πληροφορικής/Μηχανογράφησης, προϋπολογισμού δαπάνης 8.147,48€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για την επανάληψη μέρους της απευθείας Ανάθεσης για τα είδη: α) Μέρος Β΄ – Προμήθεια Γραφικής Ύλης και Λοιπά Υλικά Γραφείων, β) Μέρος Γ΄ – Προμήθεια Υλικών Πληροφορικής/Μηχανογράφησης, προϋπολογισμού δαπάνης 8.147,48€ (οκτώ χιλιάδες εκατόν σαράντα επτά ευρώ και σαράντα οκτώ λεπτά) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά είδος του προϋπολογισμού για την εκτέλεση των προμηθειών με τίτλο:

Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,  ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ,  ΣΚΕΥΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΣΘΩΘΟΥΝ

Β. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ  ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ / ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ

για την υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου Έργου με τίτλο «REACT» (Refugee, Assistance, Collaboration, Thessaloniki)στο πλαίσιο της υπ΄αριθ. GRC01/2016/0000000064/000 Συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Προϋπολογισθείσα δαπάνη: 327.497,14€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%,  Κ.Α. 6473.09.01 – Υπηρεσία 15

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαδικτυακή πύληwww.promitheus.gov.gr 03-08-2016   04-08-2016       Ημέρα Πέμπτη     Ώρα : 12:00 π.μ.  11-08-2016  Ημέρα Πέμπτη    Ώρα :15:00 μ.μ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επανάληψη μέρους της απευθείας ανάθεσης, για τα είδη α) Μέρος Β΄ – Προμήθεια Γραφικής Ύλης και Λοιπά Υλικά Γραφείων, β) Μέρος Γ΄ – Προμήθεια Υλικών Πληροφορικής/Μηχανογράφησης, προϋπολογισμού δαπάνης 8.147,48€ (οκτώ χιλιάδες εκατόν σαράντα επτά ευρώ και σαράντα οκτώ λεπτά) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά είδος του προϋπολογισμού για την εκτέλεση των προμηθειών με τίτλο:  α) «Προμήθεια Επίπλων, Ηλεκτρικών συσκευών, σκευών κουζίνας και λευκών ειδών» προϋπολογισμού 314.414,40€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. & β) «Προμήθεια Επίπλων γραφείου, Γραφικής ύλης, και Ειδών πληροφορικής/μηχανογράφησης προϋπολογισμού 13.082,74€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. για την  υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου Έργου με τίτλο «REACT» (Refugee, Assistance, Collaboration, Thessaloniki)» στο πλαίσιο της υπ΄αριθ. GRC01/2016/0000000064/000 συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες συνολικού προϋπολογισμού 327.497,14€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 

Είδος Διαδικασίας: Απευθείας ανάθεση.

Κριτήριο Ανάθεσης της Σύμβασης: Η προμήθεια θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος του προϋπολογισμού.

Διάρκεια Σύμβασης: Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται μέχρι την 31/12/2016 από την ημέρα υπογραφής και πρωτοκόλλησής της και με την δυνατότητα παράτασης της σύμβασης εφόσον υπάρχει συμβατικό υπόλοιπο και εφόσον επίσης δοθεί παράταση – συνέχισης της χρηματοδότησης του προγράμματος από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε.

Υποδιαίρεση: υποδιαιρείται σε 34 «είδη». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορές για ένα ή και περισσότερα «είδη».

Διενέργεια της απευθείας ανάθεσης: Η απευθείας ανάθεση θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

Ο χρόνος υποβολής της προσφοράς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω του Συστήματος βεβαιώνεται αυτόματα με υπηρεσίες χρονοσήμανσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ.3 του άρθρου 6 του Ν.4155/2013 και το άρθρο 6 της Υ.Α. Π1/2390/2013.

Χρηματοδότηση: Το έργο χρηματοδοτείται 100% από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Τρόπος Πληρωμής: Η πληρωμή του αναδόχου θα γίνεται τμηματικά και προϋποθέτει, εκτός από την έκδοση των νόμιμων παραστατικών εκ μέρους του και την τήρηση των λοιπών υποχρεώσεων του που προβλέπονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στους όρους της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση και στο υπ΄αριθ. GRC01/2016/0000000064/000 σύμφωνο μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Ημερομηνία αποστολής της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων : 3/8/2016

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τέσσερεις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών και συγκεκριμένα την 17-8-2016  ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 έως 11.00, μέσω των αρμόδιων  πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής.

Δαπάνες που βαρύνουν τον προμηθευτή: Τον ανάδοχο βαρύνουν η κράτηση 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), ο αναλογών φόρος εισοδήματος, κάθε νόμιμη κράτηση  καθώς και κάθε άλλη δαπάνη για την παράδοση, εγκατάσταση και τοποθέτηση των υπό προμήθεια ειδών. Ο Φ.Π.Α. και η δαπάνη των δημοσιεύσεων στον εθνικό τύπο βαρύνει  το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές, τους ειδικούς όρους της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας από τον αρμόδιο υπάλληλο, Ιωάννη Τσαγκαλίδη, τηλ. 2310509006.

Οι όροι της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση οι τεχνικές προδιαγραφές, οι ειδικοί όροι, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός καθώς και το υπόδειγμα της οικονομικής προσφοράς είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr και στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

 Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ



ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για να κατεβάσετε τις Τεχνικές Προδιαγραφές, Ενδεικτικό Προϋπολογισμό και όλα τα υπόλοιπα έγγραφα κάντε κλικ ε δ ώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ