16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανάθεση των υπηρεσιών υποστήριξης (προληπτικής και επανορθωτικής...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανάθεση των υπηρεσιών υποστήριξης (προληπτικής και επανορθωτικής συντήρησης) συστημάτων προτεραιότητας για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση των υπηρεσιών υποστήριξης (προληπτικής και επανορθωτικής συντήρησης) συστημάτων προτεραιότητας των Δ/νσεων ΚΕΠ και Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης,προϋπολογισμού δαπάνης 29.462,40 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%

 

 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην ανάθεση των υπηρεσιών υποστήριξης (προληπτικής και επανορθωτικής συντήρησης) συστημάτων προτεραιότητας των Δ/νσεων ΚΕΠ και Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, για διάστημα τριάντα έξι (36) μηνών από την ημερομηνία πρωτοκόλλησης του σχετικού συμφωνητικού με δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της σύμβασης από το Δήμο Θεσσαλονίκης για δώδεκα (12) ακόμη μήνες π.δ. 29.462,40 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, βάσει του Ν. 4412/2016, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, κτίριο Ε΄, ημιώροφος, γραφείο 020), ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής η οποία ορίστηκε με την υπ’ αρ. 446/2017 Α.Ο.Ε. την 29-03-2017 ημέρα Τετάρτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 και λήξης 10:30.
Οι προσφορές μπορεί επίσης να αποστέλλονται ταχυδρομικά στο Τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου του Δήμου Θεσσαλονίκης για την αρμόδια επιτροπή του διαγωνισμού μέχρι και την ώρα έναρξης της συνεδρίασης.
Ο ανάδοχος επιβαρύνεται με την κράτηση 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ. 3 του Ν. 4013/2011), τον αναλογούντα φόρο εισοδήματος και κάθε άλλη νόμιμη κράτηση.
Τα στοιχεία του διαγωνισμού αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr.
Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από τη Δ/νση Οικονομικής & Ταμειακής Διαχείρισης-Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος, γραφείο 109B΄, τηλ. 2313 317249, κ. Ε. Γεωργιάδου, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από τον κ. Αχ. Μένο – Χατζηγεωργίου στο τηλ. 2313 306031 της Δ/νσης ΚΕΠ, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 


ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ – ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Για να δείτε ολόκληρο το σώμα της Διακήρυξης, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ