17.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις ΠροσωπικούΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου συνολικής διάρκειας...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου συνολικής διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών της Δ/νσης Καθαριότητας και Μηχανικών Μέσων .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για τη σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου συνολικής διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών της Δ/νσης Καθαριότητας και Μηχανικών Μέσων .

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει την υπ’ αρ. 200528/24-08-2023 (ΑΔΑ: ΨΜ7ΞΩΡ5-ΡΦΧ) πρόσκληση για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την κάλυψη αναγκών της Δ/νσης Καθαριότητας και Μηχανικών Μέσων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο συμμετοχής και να το υποβάλλουν μαζί με τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά αυτοπροσώπως στο κεντρικό κατάστημα του Δημαρχείου, Βασ. Γεωργίου Α΄1.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται αυστηρά από 25/08/2023 έως και 29/08/2023 και από ώρες 08:00 π.μ.-14:00 μ.μ. .

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ