22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΔημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος για απευθείας και χωρίς δημοπρασία μίσθωση ακινήτου εντός της...

Δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος για απευθείας και χωρίς δημοπρασία μίσθωση ακινήτου εντός της γεωγραφικής περιοχής που περικλείεται από τις οδούς Κανάρη – Ιθάκης – Ίμβρου – Παπάφη – Μυστακίδη – Στεφάνου – Παπαναστασίου – Κανάρη για τη στέγαση του 33ου νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 1/2022

 ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ 33ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Ο Δήμος Θεσ/νίκης μετά την υπ’ αρ. 80/2022 Απόφαση Δημ. Συμβουλίου (ΑΔΑ: 9ΔΡΕΩΡ5-8ΗΡ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ 

ότι προτίθεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 24 του νόμου του ν. 4674/2020 να προβεί στην απευθείας και χωρίς δημοπρασία μίσθωση ακινήτου εντός της γεωγραφικής περιοχής που περικλείεται από τις οδούς Κανάρη – Ιθάκης – Ίμβρου – Παπάφη – Μυστακίδη – Στεφάνου – Παπαναστασίου – Κανάρη για τη στέγαση του 33ου νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης.

Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες να καταθέσουν στο γενικό πρωτόκολλο του Δήμου Θεσσαλονίκης φάκελο προσφοράς σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης στον Τύπο και την ηλεκτρονική διεύθυνση thessaloniki.gr.

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να ικανοποιεί ανάγκες, όπως δύο αίθουσες εμβαδού τουλάχιστον 40 τ.μ. η καθεμιά, αίθουσα/γραφείο εκπαιδευτικών, ασφαλή προσβασιμότητα και εξυπηρέτηση των νηπίων, να διαθέτει χώρους υγιεινής για μαθητές και εκπαιδευτικούς, να παρέχει τις προβλεπόμενες διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ, να μην περιέχει επιβλαβή για την υγεία στοιχεία και να διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (Υπουργική Απόφαση υπ’ αρ. 37237/2007 και  τροποποιητική αυτής υπ’ αρ. 168655/2018) το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας για τη στέγαση σχολικής μονάδας.

Η χρήση του προσφερόμενου προς μίσθωση χώρου ως χώρου εκπαιδευτηρίου πρέπει να επιτρέπεται από σχετική οικοδομική άδεια ή να επιτρέπεται και να είναι δυνατή η αλλαγή χρήσης του χώρου σε χώρο εκπαιδευτηρίου, σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις.

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι εξαετής με δυνατότητα παράτασης και αρχίζει από την παραλαβή του μισθίου. Αναλυτικά οι όροι μίσθωσης περιγράφονται στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο (link).

Περαιτέρω πληροφορίες δίδονται από το Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας στα τηλέφωνα 2313317446 και 2313317254 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού,

Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

και Μεταναστευτικής Πολιτικής

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τη δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ