23.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη συντήρηση και την επισκευή διαφόρων μουσικών οργάνων...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη συντήρηση και την επισκευή διαφόρων μουσικών οργάνων της Συμφωνικής και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει τη συντήρηση και την επισκευή διαφόρων μουσικών οργάνων της Συμφωνικής και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε τη σχετική προσφορά σας για τις ανωτέρω αναθέσεις μέχρι την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, στο Κέντρο Μουσικής (Κουντουριώτου 17), στο Τμήμα Δημοτικών Μουσικών Σχημάτων.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον Ν.4782/2021, παρακαλούμε μαζί με την προσφορά σας να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως:α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, β) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

β. Φορολογική ενημερότητα.

γ. Ασφαλιστική ενημερότητα (αρθρ. 80 παρ 2 του Ν.4412/2016).

Επισυνάπτεται ο σχετικός πίνακας τεχνικών προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού για την συγκεκριμένη ανάθεση.

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ε.ΤΣΕΒΕΚΙΔΟΥ

Για να κατεβάσετε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την ενημέρωση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ