16 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εγγραφή Μελετητών Δημοσίων Έργων στους υπό κατάρτιση καταλόγους...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εγγραφή Μελετητών Δημοσίων Έργων στους υπό κατάρτιση καταλόγους για την επιλογή αναδόχων μέσω δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης έτους 2021.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΣΤΟΥΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2021
(Ν.4412/2016 , άρθρο 118,παρ.5)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης
ΚΑΛΕΙ
τους ενδιαφερόμενους μελετητές Δημοσίων Έργων που επιθυμούν να εγγραφούν στους υπό κατάρτιση καταλόγους μελετητών σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες :

ΜΕΛΕΤΕΣ

– (8) Στατικές μελέτες
– (9) Μηχανολογικές, ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές μελέτες
– (21) Γεωτεχνικές μελέτες και έρευνες

να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση , υπόδειγμα της οποίας επισυνάπτεται στην παρούσα, η οποία θα απευθύνεται προς την Δ/νση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών (dasam@thessaloniki.gr) έως και την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 ,ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις δημόσιες ηλεκτρονικές κληρώσεις για επιλογή αναδόχων Δημοσίων Συμβάσεων Μελετών , των παρ.5 & 6 του άρθρου 118 του Ν.4412/2016, για το έτος 2021.
Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε το Α.Φ.Μ. και να επισυνάπτεται αντίγραφο πτυχίου ΜΕΕΠ ή αντίγραφο μελετητικού πτυχίου που βρίσκεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής και το οποίο θα τεκμηριώνει την δυνατότητα συμμετοχής του αιτούντος στον υπό σύνταξη κατάλογο.

Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης για χρονικό διάστημα 20 ημερών.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

Εφραίμ Κυριζίδης

Για να κατεβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε την Αίτηση, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ