16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΜητροπολιτική Αναπτυξιακή ΘεσσαλονίκηςΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου εκτέλεσης εργασιών ανακαίνισης χώρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου εκτέλεσης εργασιών ανακαίνισης χώρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου εκτέλεσης εργασιών ανακαίνισης χώρου, που διαχειρίζεται η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ (ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ), στο πλαίσιο του έργου «Ενισχύοντας το Δικαίωμα στην Εκπαίδευση και την Πρόσβαση στο Σχολείο για Παιδιά Προσφυγικών Οικογένειων» με φορέα χρηματοδότησης το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Foundation Open Society Institute».

Σας γνωρίζουμε ότι η ΜΑΘ προτίθεται να αναθέσει σε εργολήπτη ιδιωτικών ή/και δημοσίων έργων, την εκτέλεση εργασιών για την ανακαίνιση διαμερίσματος (ισόγειο & 1ος όροφος) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έπειτα από την υποβολή τεχνικών και οικονομικών προσφορών, βάσει της πλέον συμφέρουσας, από οικονομική άποψη, προσφοράς.

Ο συνολικός προϋπολογισμός μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 7.500,00 χωρίς Φ.Π.Α., ήτοι 9.300,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%. Το χρονοδιάγραμμα εργασιών, ο αναλυτικός προϋπολογισμός μελέτης, ο τρόπος εκτέλεσης και παραλαβής των εργασιών, ο τρόπος πληρωμής του αναδόχου και η συγγραφή υποχρεώσεων, αναφέρονται στα συνημμένα τεύχη της πρόσκλησης.

Συνημμένα θα βρείτε:

  • Τον Αναλυτικό Προϋπολογισμό εδώ
  • Την Οικονομική Προσφορά εδώ
  • Τις Τεχνικές Προδιαγραφές εδώ
  • Την Τεχνική Έκθεση εδώ

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τα γραφεία της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ (τηλ. επικοινωνίας 2313317712, κ. Ι. Κανδυλιάρης).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (προφίλ της κατασκευαστικής επιχείρησης, τεχνική & οικονομική προσφορά) σε κλειστό φάκελο, συνοδευόμενο από την Αίτηση που θα βρείτε εδώ, εντός αποκλειστικής προθεσμίας  που αρχίζει από την ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα www.thessaloniki.gr/math και έως τη Δευτέρα 27/8/2018 και ώρα 14:00  στα γραφεία της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ επί της οδού Β.  Γεωργίου Α΄ αριθμός 1, 1ος όροφος, γραφείο 105α.  Προσφορές που δεν θα  περιλαμβάνουν τα ως άνω και δεν θα προσκομιστούν έως την ως άνω προβλεπόμενη ημέρα και ώρα θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες. 

Η Τελική Αξιολόγηση – κατάταξη των υποψηφίων για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Ανάθεσης Υπηρεσιών, Προμηθειών της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ, λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα κριτήρια :

Α/Α Κριτήριο Βαθμός (1-10) Συντελεστής στάθμισης Αποτέλεσμα
1 ασχολείται με έργα ανακαινίσεων εσωτερικών χώρων άνω της πενταετίας   2 0
2 ασχολείται με έργα ανακαινίσεων χώρων συνάθροισης κοινού ή/και παιδιών σχολικής/προσχολικής ηλικίας   4 0
3 εκτελεί έργα με ιδιαίτερες απαιτήσεις τήρησης προδιαγραφών ασφάλειας, πυροπραστασίας και πυρασφάλειας   4 0
  Σύνολο     0

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ