16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών για την υλοποίηση του...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών για την υλοποίηση του κατασκηνωτικού προγράμματος ΑμεΑ έτους 2018 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.), προϋπολογισμού δαπάνης 20.230,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑμεΑ ΕΤΟΥΣ 2018 ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.)

Αντικείμενο της σύμβασης:
Παροχή υπηρεσιών ομαδικής διαβίωσης, διαμονής, διατροφής, άθλησης, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης σε είκοσι εννέα (29) Άτομα με Αναπηρίες που είναι ωφελούμενα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες – Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ. της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

Κριτήριο ανάθεσης:
Η πιο συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών.

Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή κοινοπραξίες που ασκούν νόμιμα δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο των υπηρεσιών, στους Νομούς Θεσσαλονίκης ή Χαλκιδικής ή Πιερίας ή Καβάλας.

Προϋπολογισμός:
Το συνολικό κόστος ανέρχεται στο ποσό των είκοσι χιλιάδων διακοσίων τριάντα ευρώ (20.230,00€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και θα βαρύνει τον Κ.Α. 6482.01 «Έξοδα λειτουργίας κατασκηνώσεων εξοχών» οικονομικού έτους 2018.
• Ωφελούμενα ΑμεΑ για διαμονή – φιλοξενία: 29.
• Ημέρες φιλοξενίας: δεκατέσσερις (14) διανυκτερεύσεις.


Για να κατεβάσετε ολόκληρη την Προκήρυξη, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (Τ.Ε.Υ.Δ.), πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ