13.5 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταστέγαση του 11ου Παραρτήματος του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 Ο Πρόεδρος του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) Δήμου Θεσσαλονίκης προτίθεται να μισθώσει για πέντε (5)  χρόνια ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για την μεταστέγαση του 11ου Παραρτήματος του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) Δήμου Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:  Αγγελοπούλου , Δημ. Τσιαπάνου, Δ. Τσέλιου, Επιδαύρου , Βιζύης, Λυκάονος, Ερυθραίας, Τυρολόης, Γρ. Λαμπράκη, Δημ. Χαρίση και Κισσού. Ο χώρος ωφέλιμης επιφάνειας πρέπει να είναι από 150 έως 250 τ.μ. κατά προτίμηση σε ισόγειο ή χαμηλό όροφο ή δύο συνεχόμενους ορόφους. Ο ανωτέρω ωφέλιμος χώρος  μπορεί να προκύπτει και από δύο ή τρία όμορα ακίνητα του ιδίου ιδιοκτήτη ή να προκύπτει από δυο συνεχόμενους ορόφους οικοδομής του ίδιου ιδιοκτήτη. Να αποτελεί χώρο κύριας χρήσης, να είναι απαλλαγμένο από υγρασία, να έχει φωτισμό, αερισμό, δύο τουλάχιστον χώρους υγιεινής, να διαθέτει θέρμανση και να καλύπτει τις ανάγκες  πυροπροστασίας των χώρων

Οι χώροι του εξεταζόμενου ακινήτου θα πρέπει να εξασφαλίζουν εξαρχής ή μετά από επεμβάσεις του εκμισθωτή (μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας) την οριζόντια προσβασιμότητα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, καθώς και να διαθέτουν πιστοποιητικό πυρασφάλειας, πιστοποιούμενο από την αρμόδια πυροσβεστική υπηρεσία.

            Όσοι έχουν ακίνητο με τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσας (έως και 25/06/2018 και ώρα 14.00μμ), καταθέτοντας αίτηση στο Γραφείο Διοίκησης του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) Δήμου Θεσσαλονίκης, Βασ.Όλγας 148, 1ος όροφος, γραφείο 102, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.
Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ