17.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση των εργασιών βιβλιοδέτησης, για τις...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση των εργασιών βιβλιοδέτησης, για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την ανάθεση της βιβλιοδέτησης α) αποφάσεων και πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής β) περιοδικών της συλλογής της Κεντρικής Βιβλιοθήκης και γ) δημοτολογικών και ληξιαρχικών πράξεων των Τμημάτων Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου του Δήμου Θεσσαλονίκης»

O Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για τη βιβλιοδέτηση α) αποφάσεων και πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής β) περιοδικών της συλλογής της Κεντρικής Βιβλιοθήκης και γ) δημοτολογικών και ληξιαρχικών πράξεων των Τμημάτων Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου του Δήμου Θεσσαλονίκης, συνολικού π.δ. 16.802,25€ με Φ.Π.Α., με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή ανά Διεύθυνση.

Οι προσφορές θα κατατεθούν έως τις 20/03/2017 ημέρα Δευτέρα, στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών της Δ/νσης Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, Βασ. Γεωργίου Α΄1 ΤΚ 54640, Κτίριο Β΄ 1ος όροφος γραφείο 109Β ή ηλεκτρονικά στo e-mail m.velnidou@thessaloniki.gr.

Επιπρόσθετα, ο τελικός ανάδοχος προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, θα πρέπει να προσκομίσει κατά την υπογραφή του συμφωνητικού και τα παρακάτω δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 80 παρ. 2 και 3 του Ν.4412/2016:
• Απόσπασμα ποινικού μητρώου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, β) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
• Φορολογική ενημερότητα
• Ασφαλιστική ενημερότητα

Πληροφορίες για την ανωτέρω ανάθεση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από τη Δ/νση Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων, Τμήμα Δ.Υ. Δημοτικού Συμβουλίου, αρμόδια υπάλληλος Θ. Τοσσίδου, τηλ. 2313 317830, από τη Δ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων, Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, αρμόδια υπάλληλος κ. Κ. Ζαχοπούλου, τηλ. 2313 318588 και από τη Δ/νση Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης Δημοτών, Τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου και Διοικητικής Υποστήριξης, αρμόδιος υπάλληλος Κ. Δεληφυσέκης, τηλ. 2313 317770.

 Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Για να δείτε ολόκληρη την Προκήρυξη (Τεχνικές Προδιαγραφές – Ενδεικτικό Προϋπολογισμό), πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

Για τις Τεχνικές προδιαγραφές βιβλιοδέτησης της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, πατήστε εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ