17.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση των εργασιών μετάφρασης ξενόγλωσσων κειμένων,...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση των εργασιών μετάφρασης ξενόγλωσσων κειμένων, ταυτόχρονης και επακόλουθης διερμηνείας και μεταφράσεις – υπερτιτλισμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης, προϋπολογισμού δαπάνης 46.717,00€ με το Φ.Π.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση των εργασιών “Μετάφραση ξενόγλωσσων κειμένων, ταυτόχρονης και επακόλουθης διερμηνείας και μεταφράσεις -υπερτιτλισμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης” π.δ. 46.717,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, σύμφωνα με την 1402/2017 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και με τους ίδιους όρους του διαγωνισμού.
Η υποβολή των προσφορών από τους οικονομικούς φορείς θα γίνει στο Τμήμα του Γενικού Πρωτοκόλλου του Δήμου Θεσσαλονίκης, (1ος ορ. γρ. 102Α) έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 στις 15:00.
Οι προσφορές θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης του συνοπτικού διαγωνισμού “Μετάφραση ξενόγλωσσων κειμένων, ταυτόχρονης και επακόλουθης διερμηνείας και μεταφράσεις -υπερτιτλισμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης” π.δ. 46.717,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνικής προσφοράς, οι τεχνικές προδιαγραφές, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός καθώς και το υπόδειγμα της οικονομικής προσφοράς είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr .
Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από την κ. Κ. Πουρσανίδου τηλ. 231331.7354.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Για να κατεβάσετε τη Διακήρυξη, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ