13.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Απευθείας Ανάθεση για την παροχή υπηρεσίας για την...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την παροχή υπηρεσίας για την συντήρηση και επισκευή διαμερισμάτων για την υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο “REACT” (Refugee, Assistance, Collaboration, Thessaloniki), της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την παροχή υπηρεσίας συντήρησης και επισκευής διαμερισμάτων για την υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο “REACT” (Refugee, Assistance, Collaboration, Thessaloniki), της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

O Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την παροχή υπηρεσίας συντήρησης και επισκευής διαμερισμάτων για την υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου Έργου με τίτλο «REACT» (Refugee, Assistance, Collaboration, Thessaloniki)», στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. GRC01/2017/0000000085/000 Συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (Ν. 4456/2017 άρθρο 39 – ΦΕΚ 24Α, Α.Δ.Σ. 282/28-02-2017 – ΑΔΑ ΩΦΤΒΩΡ5-23Ε)
Προϋπολογισμού Δαπάνης 10.000,00 € (δέκα χιλιάδες ευρώ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24%, με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή.
Οι προσφορές θα κατατεθούν έως τις 28/04/2017 ημέρα Παρασκευή , στο Τμήμα Συντηρήσεων Δημοτικών Κτιρίων και Κοινοχρήστων Χώρων της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων (κ. Τσουμαλάκος), Αγγελάκη 13 ΤΚ 54621, ή ηλεκτρονικά στo e-mail n.tsoumalakos@thessaloniki.gr.
Επιπρόσθετα, ο τελικός ανάδοχος προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, θα πρέπει να προσκομίσει κατά την υπογραφή του συμφωνητικού και τα παρακάτω δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 80 παρ. 2 και 3 του Ν.4412/2016:

• Απόσπασμα ποινικού μητρώου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, β) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
• Φορολογική ενημερότητα
• Ασφαλιστική ενημερότητα
• Εγγυητική επιστολή 5% προ Φ.Π.Α.
• Οι δικαιούμενοι συμμετοχής θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο από 11/04/2017 έγγραφο της Διεύθυνσης Κατασκευών Αρχιτεκτονικών Έργων Οι τεχνικές προδιαγραφές, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός, καθώς και το υπόδειγμα της οικονομικής προσφοράς είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr.
Πληροφορίες για την ανωτέρω ανάθεση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από την Δ/νση Κατασκευών και Συντηρήσεων, αρμόδιος υπάλληλος Ν. Τσουμαλάκος, τηλ. 231331-8442.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ

ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Για να κατεβάσετε τον προϋπολογισμό του έργου πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την περιγραφή ειδών παροχής υπηρεσιών πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την συγγραφή υποχρεώσεων πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την τεχνική περιγραφή πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις διαδικασίες ανάθεσης πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ