13.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Απευθείας Ανάθεση για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας,...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας, αναλωσίμων, μικρομηχανημάτων & φορητών μηχ/των χειρός για την υλοποίηση του έργου «Δράσεις συντήρησης / αποκατάστασης /αναβάθμισης / επέκτασης αστικού πρασίνου» (α/α Δράσης 554-συμπληρωματική-τελική), προϋπολογισμού δαπάνης 22.833,36€ με Φ.Π.Α..

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας, αναλωσίμων, μικρομηχανημάτων & φορητών μηχ/των χειρός για την υλοποίηση του έργου «Δράσεις συντήρησης / αποκατάστασης /αναβάθμισης / επέκτασης αστικού πρασίνου» (α/α Δράσης 554-συμπληρωματική-τελική)

O Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας αναλωσίμων, μικρομηχανημάτων & φορητών μηχ/των χειρός για την υλοποίηση του έργου «Δράσεις συντήρησης / αποκατάστασης /αναβάθμισης / επέκτασης αστικού πρασίνου» (α/α Δράσης 554) της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, προϋπολογισμού δαπάνης 22.833,36€ με Φ.Π.Α., με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, ανά τμήμα του ενδεικτικού προϋπολογισμού, μόνο βάσει τιμής για τρία (3) είδη για τα οποία ένα (1) δεν είχαμε προσφορά α/α 16 Χλοοκοπτικό τρακτέρ, 21-22HP, το καθένα θα συνοδεύεται και από επιπλέον 2 βάσεις μαχαιριών, 2 ζευγάρια μαχαιριών, 2 ιμάντες κίνησης, 2 οδοντωτούς ιμάντες, για το ένα (1) δεν πληρούνταν οι προδιαγραφές α/α 18 Χορτοκοπτικό βενζινοκίνητο , 2,7 – 2,9HP, με κεφαλή μεσινέζας και δίσκο κοπής με άξονα διαμέτρου 32mm. Το καθένα θα συνοδεύεται και από επιπλέον 1 κεφαλή μεσiνέζας και για ένα (1) η τιμή προσφοράς 7,6€ ήταν μεγαλύτερη της ενδεικτικής 7,0€ α/α 6 Γυαλιά- Μάσκα Goggles .
Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες την 15-10-2018, ημέρα Δευτέρα, ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών 10:00π.μ και λήξης 10:30π.μ., στο κτίριο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, Κλεάνθους 18, 5ος όροφος, στον αρμόδιο υπάλληλο κ. Χαντζίδη Σπύρο, Τηλ. 2313318366 και θα αποσφραγιστούν μετά το πέρας της λήξης.
Επιπρόσθετα, ο τελικός ανάδοχος προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, θα πρέπει να προσκομίσει κατά την υπογραφή του συμφωνητικού και τα παρακάτω δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 80 παρ. 2 και 3 του Ν.4412/2016:
• Απόσπασμα ποινικού μητρώου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, β) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
• Φορολογική ενημερότητα για κάθε χρήση ή για συμμετοχή σε διαγωνισμό (όχι για είσπραξη)
• Ασφαλιστική ενημερότητα
• Αντίγραφο καταστατικού της εταιρίας

Πληροφορίες για την ανωτέρω προμήθεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, αρμόδιος κ. Χαντζίδης Σπύρος τηλ. 2313318366.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ                                      Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ                                           ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ                      ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Για να κατεβάσετε τις Τεχνικές Προδιαγραφές, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ