16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Απευθείας Ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού μοκετών,...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού μοκετών, χαλιών και επίπλων της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και του Αυτοτελούς Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης Δημάρχου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Απευθείας Ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού μοκετών, χαλιών και επίπλων, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 3.326,61€ με Φ.Π.Α.

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού μοκετών, χαλιών και επίπλων της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και του Αυτοτελούς Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης Δημάρχου του Δήμου Θεσσαλονίκης

O Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού μοκετών, χαλιών και επίπλων της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και του Αυτοτελούς Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης Δημάρχου, συνολικού π.δ. 3.326,61€ με Φ.Π.Α., με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή.

Οι προσφορές θα κατατεθούν έως τις 31/03/2017 ημέρα Παρασκευή, στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών της Δ/νσης Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, Βασ. Γεωργίου Α΄1 ΤΚ 54640, Κτίριο Β΄ 1ος όροφος γραφείο 109Β ή ηλεκτρονικά στo e-mail m.velnidou@thessaloniki.gr.

Επιπρόσθετα, ο τελικός ανάδοχος προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, θα πρέπει να προσκομίσει κατά την υπογραφή του συμφωνητικού και τα παρακάτω δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 80 παρ. 2 και 3 του Ν.4412/2016:
• Απόσπασμα ποινικού μητρώου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, β) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
• Φορολογική ενημερότητα
• Ασφαλιστική ενημερότητα
• Αντίγραφο καταστατικού της εταιρίας

Πληροφορίες για την ανωτέρω ανάθεση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών, Ελευθερίας 24 ΤΚ 55337 Τριανδρία, αρμόδια υπάλληλος κα Σ. Αδελφίδου, τηλ. 2313317724 και από το Αυτοτελές Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Δημάρχου, αρμόδια υπάλληλος κα Α. Μαρμαρίδου, τηλ. 2313317900.

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Για να δείτε ολόκληρη την Προκήρυξη, πατήστε εδώ

Για να δείτε το Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ