22.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Απευθείας Ανάθεση για την: Προμήθεια ημερησίου τύπου...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για την: Προμήθεια ημερησίου τύπου (εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας) έτους 2021 σε ψηφιοποιημένη μορφή για λόγους εκσυγχρονισμού, καλύτερης εξυπηρέτησης του κοινού αλλά εξασφάλιση της διατήρησης του αρχείου της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών και Μουσείων

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί στη διαδικασία της απευθείας ανάθεση για την: Προμήθεια ημερησίου τύπου (εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας ) έτους 2021 σε ψηφιοποιημένη μορφή για λόγους εκσυγχρονισμού, καλύτερης εξυπηρέτησης του κοινού αλλά εξασφάλιση της διατήρηση; του αρχείου της Δ/νσης Βιβλιοθηκών και Μουσείων Π.Δ. 5.828,00 € (πέντε χιλιάδες οκτακοσίων είκοσι οκτώ ευρώ).) συμπ .ΦΠΑ 24% >> ως κάτωθι:.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ/

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 

Κ.Α.Ε Προϋπολογισμού Είδος δαπάνης Ποσό
15.005/ 6451.01.01

Συνδρομές σε εφημερίδες περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα.

Προμήθεια όλου του ημερησίου τύπου έτους 2021 σε ψηφιοποιημένη μορφή σε εξωτερικό δίσκο USB μεγάλης χωρητικότητας. 4.700,00€ +24% ΦΠΑ 1.128,00€

 

ΣΥΝΟΛΟ

5.828,00€

Οι εφημερίδες που θα ψηφιοποιηθούν για το έτος 2021 και θα παραδοθούν στο Τμήμα Κεντρικής Βιβλιοθήκης σε μορφή εξωτερικού δίσκου  USB  μεγάλης χωρητικότητας είναι οι εξής:

Aξία, Αυγή, Βήμα της Κυριακής, Βραδυνή της Κυριακής, Έθνος, Έθνος της Κυριακής, Ελεύθερος Τύπος, Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, Καθημερινή, Κυριακάτικη Δημοκρατία, Μακεδονία της Κυριακής, Metrosport, Ναυτεμπορική, Παραπολιτικά, Ποντίκι, Πρώτο Θέμα, Ριζοσπάστης, Τα Νέα, Τα Νέα Σαββατοκύριακο, Τύπος της Θεσσαλονίκης.

Η προμήθεια θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές οι οποίες παρουσιάζονται στον συνημμένο πίνακα τεχνικών προδιαγραφών .Το κόστος υπολογίζεται σύμφωνα με τον συνημμένο πίνακα κόστους .

 Οι προσφορές θα κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε σχετική οικονομική προσφορά μέχρι τις 16 Απριλίου  2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Κτίριο Β΄1ος όροφος Γραφείο 109Β) Βασιλέως Γεωργίου Α΄1 Τ.Κ.54636 Θεσσαλονίκη Δ/νση Οικονομικής και  Ταμειακής Διαχείρισης, Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών  αρμόδια υπάλληλος κ Θωμαή Παπαχρήστου τηλ. 2313317538 e-mail:t.papaxristou@thessaloniki.gr.

Επιπρόσθετα, προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, θα πρέπει να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά και τα παρακάτω δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 80 παρ. 2 και 3 του Ν.4412/2016:

  • Απόσπασμα ποινικού μητρώου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: α) Στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.)και IKE ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών, η υποχρέωση του προηγούμενου εδαφίου αφορά κατ’ ελάχιστον στους διαχειριστές, β) Στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), η υποχρέωση του προηγούμενου εδαφίου αφορά κατ’ ελάχιστον τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. γ) Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις νομικών προσώπων, η υποχρέωση των προηγούμενων εδαφίων αφορά στους νόμιμους εκπροσώπους τους
  • Φορολογική ενημερότητα (για κάθε νόμιμη χρήση εκτός είσπραξης)
  • Ασφαλιστική ενημερότητα
  • Αντίγραφο Καταστατικού της εταιρίας

Πληροφορίες για την ανωτέρω ανάθεση μπορείτε να λαμβάνετε από την κ. Κ. Ζαχοπούλου Τηλ:2313318588 21 e-mail:k.zaxopoulou@thessaloniki.gr,και την κ. Λ. Καραντζούνη,Τηλ:2313318580 e-mail:l.karatzouni@thessaloniki.gr Ταχ .Δ/νση Εθνικής Αμύνης 27 Ταχ. Κώδικας : 54621.Δ/νση Βιβλιοθηκών & Μουσείων Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης.

         Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 

 

 

 

        ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

  Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

 

 

 

      ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΠΚΑΣ

Για να κατεβάστε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τον ενδεικτικό προϋπολογισμό, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την ενημέρωση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ