14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Απευθείας Ανάθεση της υπηρεσίας που αφορά στη λήψη...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση της υπηρεσίας που αφορά στη λήψη μέτρων προστασίας από το θόρυβο στα πλαίσια του σχεδίου συμμόρφωσης για την επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Αποβλήτων (Σ.Μ.Α.) του Δ. Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας που αφορά στη λήψη μέτρων προστασίας από το θόρυβο στα πλαίσια του σχεδίου συμμόρφωσης για την επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Αποβλήτων (Σ.Μ.Α.) του Δ. Θεσσαλονίκης, με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή.

Ο ανάδοχος θα επιλεγεί για το σύνολο της υπηρεσίας, η οποία θα εκτελεστεί σε τρία στάδια και η διάρκειά της εκτιμάται σε τέσσερεις (4) ημερολογιακούς μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης.

Η συνολική δαπάνη της απευθείας ανάθεσης ανέρχεται στο ποσό των έξι χιλιάδων διακοσίων Ευρώ (6.200,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% (Καθαρό ποσό: 5.000,00 € + 1.200,00 € Φ.Π.Α.) ως κάτωθι:

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

α/α Περιγραφή Ενδεικτικό  κόστος
1 Παροχή υπηρεσίας λήψης μέτρων προστασίας από το θόρυβο στα πλαίσια του σχεδίου συμμόρφωσης για την επίλυση προβλημάτων του Σ.Μ.Α. του Δ. Θεσσαλονίκης 5.000,00€
ΣΥΝΟΛΟ: 5.000,00€
ΦΠΑ 24%: 1.200.00€
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 6.200,00€

Παρακαλούμε όπως καταθέσετε την οικονομική σας προσφορά μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ. στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών της Δ/νσης Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, Δημαρχιακό Μέγαρο Βασ. Γεωργίου Α΄1 ΤΚ 54636, Κτίριο Β΄ 1ος όροφος γραφείο 109Β, αρμόδιος υπάλληλος: Μοναστηρίδου Αλέκα τηλ. 2313  317249.

Επιπρόσθετα, προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, θα πρέπει να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά και τα παρακάτω δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 80 παρ. 2 και 3 του Ν.4412/2016:

  • Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή Υπεύθυνη Δήλωση (κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 43 παρ. 7αγ Ν. 4605/2019). Η υποχρέωση αφορά ιδίως: α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, β) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Φορολογική ενημερότητα (για κάθε νόμιμη χρήση εκτός είσπραξης)
  • Ασφαλιστική ενημερότητα
  • Αντίγραφο καταστατικού της εταιρίας & έγγραφο ταυτοποίησης μελών Διοικητικού Συμβουλίου (π.χ. ΓΕΜΗ)

Πληροφορίες για την ανωτέρω ανάθεση, μπορείτε να λαμβάνετε από το Τμήμα Μελετών και Σχεδιασμού Συστημάτων Καθαριότητας Ταχ. Δ/νση: Ποσειδώνος 60Α, Τ. Κ. 55134 Πληροφορίες: Κων/νος Σταμπουλής Τηλ: 2310 494546, e-mail:k.stampoulis@thessaloniki.gr

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ

 

 

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

 

 

 

 

ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΠΚΑΣ

 

 

Για να κατεβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τη Μελέτη, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ