22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Απευθείας Ανάθεση για τη Βιβλιοδεσία σε τόμους των...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για τη Βιβλιοδεσία σε τόμους των φύλλων Δημοτολογικών και Ληξιαρχικών πράξεων των Τμημάτων Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης Δημοτών (Δ.Ε.Ε.Δ) του Δήμου Θεσσαλονίκης για το έτος 2020, προϋπολογισμού δαπάνης 3.918,40 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.24%.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση για τη Βιβλιοδεσία σε τόμους των φύλλων Δημοτολογικών και Ληξιαρχικών πράξεων των Τμημάτων Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης Δημοτών (Δ.Ε.Ε.Δ) του Δήμου Θεσσαλονίκης για το έτος 2020.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας Ανάθεση για τη Βιβλιοδεσία σε τόμους των φύλλων Δημοτολογικών και Ληξιαρχικών πράξεων των Τμημάτων Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Εξυπηρετήσης Δημοτών (Δ.Ε.Ε.Δ)
Οι εν λόγω πράξεις πρέπει να βιβλιοδετούνται και στη συνέχεια να αρχειοθετούνται .Σε αυτές ανατρέχει η υπηρεσία μας για τη χορήγηση πληροφοριών στους αιτούντες ή για την έκδοση αντιγράφων .Επίσης το γραφείο μητρώων αρρένων οφείλει να αποστέλλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τη Στρατολογική Υπηρεσία, βιβλιοδετημένες τις επικαιροποιημένες πράξεις των μητρώων αρρένων, ως στρατολογικό πίνακα, για ενημέρωση και χρήση.
Προϋπολογισμού δαπάνης Π.Δ 3.918,40 € (συμπ.Φ.Π.Α.24%) του Δήμου Θεσσαλονίκης ως κάτωθι των παρακάτω πινάκων .
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε σχετικές οικονομικές προσφορές μέχρι τις 30/04/2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 μ.μ. στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών της Δ/νσης Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, 1ος όροφος, Γραφείο 109β, Βασ. Γεωργίου Α’1, ΤΚ 54636, αρμόδιος υπάλληλος κ Θωμαή Παπαχρήστου τηλ. 2313317538
Πληροφορίες για την ανωτέρω ανάθεση, μπορείτε να λαμβάνετε από το Τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου και Διοικητικής Υποστήριξης Δ/νσης Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης Δημοτών αρμ.υπάλληλος κ. Κ.Δεληφυσέκης Βασ.Γεωργίου Α΄1 Τ.Κ. 54636 Τηλ:2313317770 .

             O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ                                        ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
& ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

          ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΑΡΛΗΣ                                                ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΠΚΑΣ

Για να κατεβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό και τις Τεχνικές Προδιαγραφές, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε το Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ