17.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Απευθείας Ανάθεση εργασιών/υπηρεσιών διοργάνωσης διήμερης συνάντησης εργασίας (final...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση εργασιών/υπηρεσιών διοργάνωσης διήμερης συνάντησης εργασίας (final meeting) και παρουσίασης στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος VET2Business Partnerships on Work-based learning and Apprenticeships”

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Απευθείας Ανάθεση εργασιών/υπηρεσιών διοργάνωσης διήμερης συνάντησης εργασίας (final meeting) και παρουσίασης στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος VET2Business Partnerships on Work-based learning and Apprenticeships”

O Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση των εργασιών / υπηρεσιών για την διοργάνωσης διήμερης συνάντησης εργασίας (5η Συνάντησης Εργασίας – final meeting) στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2019. Στα πλαίσια αυτής της 5ης Συνάντησης Εργασίας  θα παρουσιαστεί η υλοποίησης του προγράμματος VET2Business Partnerships on Work-based learning and Apprenticeships” – «Επιχειρηματικές Συνεργασίες για την μάθηση που στηρίζεται στην εργασία» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για την Εκπαίδευση, την Κατάρτιση, την Νεολαία και τον Αθλητισμό ERASMUS+ 2017-2020 για τις ανάγκες του Δήμου Θεσσαλονίκης. Για τη διοργάνωσης της 5ης Συνάντησης Εργασίας έχει προϋπολογιστεί συνολική δαπάνη 9.780,83 € με Φ.Π.Α., με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή, ως κάτωθι:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 5ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 16-10-2019 ΕΩΣ ΤΙΣ 17-10-2019, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ -20- ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ

ΕΤΑΙΡΩΝ, 250 ΑΤΟΜΩΝ {ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΤΛ)} ΚΑΙ 2 ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  Η  ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

-ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ (ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ, ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΛΠ)

– ΕΣΤΙΑΣΗ

-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ

7.887,85
ΦΠΑ 24% 1.893,08
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ 9.780,93

Οι προσφορές θα κατατεθούν μέχρι τις 27/08/2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ. στο Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών της Δ/νσης Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης, Δημαρχιακό Μέγαρο Βασ. Γεωργίου Α΄1 ΤΚ 54636, Κτίριο Β΄ 1ος όροφος γραφείο 109Β, αρμόδιος υπάλληλος Σιακαβάρας Δημήτριος  τηλ. 2313  317758.

Επιπρόσθετα, προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, θα πρέπει να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά και τα παρακάτω δικαιολογητικά σύμφωνα με το άρθρο 80 παρ. 2 και 3 του Ν.4412/2016:

  • Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή Υπεύθυνη Δήλωση (κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 43 παρ. 7αγ Ν. 4605/2019). Η υποχρέωση αφορά ιδίως: α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, β) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Φορολογική ενημερότητα (για κάθε νόμιμη χρήση εκτός είσπραξης)
  • Ασφαλιστική ενημερότητα
  • Αντίγραφο καταστατικού της εταιρίας & έγγραφο ταυτοποίησης μελών Διοικητικού Συμβουλίου (π.χ. ΓΕΜΗ)

O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

H  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ

ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

Για να κατεβάσετε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ