12.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠρόσκληση γνωστοποίησης αιτιολογικής έκθεσης σχετικά με τις χρήσεις των κτιρίων – καταστημάτων...

Πρόσκληση γνωστοποίησης αιτιολογικής έκθεσης σχετικά με τις χρήσεις των κτιρίων – καταστημάτων της αγοράς Μπιτ Παζάρ.

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (π. Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης), με την από 16-04-2019 αιτιολογική έκθεσή του πρότεινε την τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 3428/30-9-2016 Υ.Α. της Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε ότι αφορά τις χρήσεις των κτιρίων – καταστημάτων της αγοράς Μπιτ Παζάρ.
Σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 3α του Ν. 4067/2012 καλούμε τους ενδιαφερόμενους, να προσέρχονται στην Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Αγγελάκη 13 (όροφος 6ος) ή στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτισμού/Τμήμα Παραδοσιακών Οικισμών του πρώην Υ.Μ.Α.Θ. στο Διοικητήριο, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες για να λάβουν γνώση της παραπάνω έκθεσης, προκειμένου να διατυπώσουν τις τυχόν αντιρρήσεις τους μέσα σε προθεσμία ενός μηνός από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας, στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτισμού του Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (π. Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης) στο Διοικητήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ