14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΠρόσκληση για την οργάνωση της 7ης Γιορτής Πολυγλωσσίας

Πρόσκληση για την οργάνωση της 7ης Γιορτής Πολυγλωσσίας

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού και η Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας, σας προσκαλούν σε ανοιχτή συζήτηση για την οργάνωση των εκδηλώσεων της 7ης Γιορτή Πολυγλωσσίας, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 από ώρα 18:00 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου – Βασ. Γεωργίου Α΄1, 1ος όροφος).

Οι εκδηλώσεις της 7ης Γιορτής Πολυγλωσσίας που εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος SLYMS (Κοινωνιοπολιτισμική Μάθηση για τους Νέους σε Κοινωνίες με Κινητικότητα), θα διεξαχθούν στους χώρους του Α΄ Προβλήτα (Λιμάνι της Θεσσαλονίκης) καθώς και σε άλλους χώρους, από την Τρίτη 28 Μαΐου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019.

Η παρουσία σας στην 1η συνάντηση θεωρείται άκρως απαραίτητη για την προετοιμασία και την αποτελεσματικότερη οργάνωση της γιορτής. Στη συνάντηση αυτή θα γίνει παρουσίαση δράσεων των προηγούμενων γιορτών, αλλά και παρουσίαση του Προγράμματος SLYMS, το οποίο θα εκπαιδεύσει και θα εντάξει στο ερευνητικό του μέρος εκπαιδευτικούς, νέους, εθελοντές, θεσμούς και φορείς, προκειμένου να αναπτυχθούν πιστοποιημένα εργαλεία για την εργασία με τους νέους και για τους νέους.

Σας περιμένουμε με την πεποίθηση ότι η 7η Γιορτή Πολυγλωσσίας μπορεί να συμβάλλει στην ανοιχτή και συλλογική μόρφωση, ευθυγραμμίζοντας πεποιθήσεις και οπτικές προς το κοινό μας όφελος. Επισκεφθείτε τα κοινωνικά δίκτυα του Προγράμματος SLYMS

 

http://slyms.uth.gr

 

https://www.facebook.com/SLYMS-2041350812853132/

 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι α) στις 12-12-18 και ώρα 12.00-14.00 στην Αίθουσα Νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Καφέ-Πολυγλωσσίας για Σχολικούς συμβούλους, εκπρόσωπους εκπαιδευτικών κέντρων γλωσσών και Εκπαιδευτικούς και β) στις 19-12-18 και ώρα 14.00-16.00 στην Αίθουσα Νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Καφέ-Πολυγλωσσίας για εθελοντές της 7ης Γιορτής Πολυγλωσσίας. Στις συναντήσεις αυτές μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ