16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΣυμβούλιο ένταξης μεταναστώνΑνακοινώσειςΠρόσκληση για ανοιχτή συζήτηση-διάλογο με οικονομικούς φορείς (δυνητικούς προμηθευτές) για την προμήθεια...

Πρόσκληση για ανοιχτή συζήτηση-διάλογο με οικονομικούς φορείς (δυνητικούς προμηθευτές) για την προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

 ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση για ανοιχτή συζήτηση-διάλογο με οικονομικούς φορείς (δυνητικούς προμηθευτές) για την προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας»

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στα πλαίσια κάλυψης αναγκών των δικαιούχων εργαζομένων του αναφορικά με την προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας, προσκαλεί οικονομικούς φορείς (δυνητικούς προμηθευτές) οι οποίοι διαθέτουν τα εν λόγω είδη, σε έναν ανοικτό διάλογο επικοινωνίας, προκειμένου να συζητηθούν οι ιδιαιτερότητες της ζητούμενης προμήθειας ( Μέσα Ατομικής Προστασίας ).

            Η συνάντηση (χωρίς να απαιτείται προγενέστερη δήλωση συμμετοχής) θα πραγματοποιηθεί στις 29/08/2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ., στο Δημαρχιακό Μέγαρο, Βασ. Γεωργίου Α΄1 ΤΚ 54636, Κτίριο Α΄ 3ος όροφος, στην Αίθουσα Συσκέψεων γρ. Δημάρχου.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ANNA ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ