13.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΠρόγραμμα σεμιναρίων Μάρκετινγκ-Τεχνικές Πωλήσεων-Ανάπτυξη Δικτύου

Πρόγραμμα σεμιναρίων Μάρκετινγκ-Τεχνικές Πωλήσεων-Ανάπτυξη Δικτύου

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης και με την ευγενική δωρεά-χορηγία  των εκπαιδευτριών, κυρίας Κιοσέογλου Μαρίας και κυρίας Τσάπη Δήμητρας, προσφέρει δωρεάν σεμινάρια Μάρκετινγκ-Τεχνικές Πωλήσεων-Ανάπτυξη Δικτύου,  σε δύο (2) τμήματα 25 ατόμων το καθένα, διάρκειας τριάντα (30) ωρών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους είτε είναι δημότες είτε κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης  οι οποίοι εφόσον επιλεγούν, θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι είναι Δημότες Θεσσαλονίκης(πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης) ή κάτοικοι Δήμου Θεσσαλονίκης (φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας ή οτιδήποτε αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο σε ένα τμήμα από τα προγράμματα μας.

Τα  μαθήματα διδασκαλίας διάρκειας δύο (2) διδακτικών ωρών θα διεξάγονται  δύο (2) φορές την εβδομάδα,  κάθε  Τρίτη και Πέμπτη  (Α’τμήμα 15:00-16:30, Β’τμήμα 17:30-19:00), κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος-Ιούνιος 2019.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Εγνατίας  132.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των μαθητών, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων.

Κάθε ενδιαφερόμενος, πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε δύο μαθήματα. Σε κάθε σπουδαστή που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η αίτηση θα αναρτηθεί εδώ : https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/kdvm2019/marketing.php

στις  21/02/2019   και ώρα  09:00 π.μ.,   έως τη συμπλήρωση των τμημάτων, ακολουθώντας τη διαδρομή https:Thessaloniki.gr/θέλω-από -το δήμο/θέλω-να-εξυπηρετηθώ/σπουδάζω/Κέντρο Διά Βίου Μάθησης.

Για πληροφορίες σχετικά  μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 2313318666 και 2313318661

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ