23.7 C
Thessaloniki

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ REMEDIO”

Η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης ΑΕΕ/ΟΤΑ αναζητεί παροχή υπηρεσιών συγγραφής μεθοδολογικού οδηγού εργαλείων συμμετοχικής υποστήριξης της ΜΑΘ ΑΕΕ/ΟΤΑ για το πρόγραμμα REMEDIO . Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στις 6.000,00 € χωρίς το ΦΠΑ, και η χρηματοδότηση θα είναι από πόρους του προγράμματος . Η υλοποίηση της υπηρεσίας θα γίνει με απευθείας ανάθεση Προέδρου , σύμφωνα με το Ν.4412/2016. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, όπως υποβάλλουν την προσφορά τους, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση της ομάδας έργου του REMEDIO , μέχρι και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00 μ.μ., οπότε και θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών, στη ΜΑΘ ΑΕΕ/ΟΤΑ (Βας. Γεωργίου 1 Α’ ) 1ος όροφος ΓΡΑΦΕΊΟ 105α, υπεύθυνος κ. Ισαάκ Ξανθόπουλος, τηλ. 2313-317712, e-mail: i.xanthopoulos@thessaloniki.gr.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν :
Τα Δικαιολογητικά συμμετοχής, και την Οικονομική προσφορά, σύμφωνα με την Τεχνική έκθεση της ομάδας έργου του REMEDIO.
Οι τεχνικές προδιαγραφές, o ενδεικτικός προϋπολογισμός και το έντυπο Οικονομικής Προσφοράς είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της ΜΑΘ ΑΕΕ/ΟΤΑ , στη διαδρομή: https://thessaloniki.gr /MATH

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ