16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρομήθεια σιδηρουργικών προϊόντων για το 2013-2014 π.δ. 64.267,94€ με Φ.Π.Α.

Προμήθεια σιδηρουργικών προϊόντων για το 2013-2014 π.δ. 64.267,94€ με Φ.Π.Α.

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί, στην Προμήθεια σιδηρουργικών προΪόντων (ενιαία) για το 2013-2014 π.δ. 64.267,94€ με Φ.Π.Α., για τις ανάγκες των έργων αυτεπιστασίας.

 

Normal
0

false
false
false

EL
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί, στην Προμήθεια σιδηρουργικών προΪόντων (ενιαία) για  το 2013-2014 π.δ. 64.267,94€ με Φ.Π.Α., για τις ανάγκες των έργων αυτεπιστασίας «Συντήρηση επισκευή και επέκταση κάθετης και οριζόντιας σήμανσης οδών» και «Συντήρηση του ποδηλατοδρόμου», «Συντήρηση πεζοδρομίων διαφόρων οδών Α΄& Ε΄ Δημ. Κοιν.»και «Συντήρηση πεζοδρομίων διαφόρων οδών Β΄,Γ΄,Δ΄ Δημ. Κοιν. και Δημ.Ενοτ. Τριανδρίας»,  της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων και «Συντήρηση και Επισκευή Δημοτικών Κτιρίων», «Συντήρηση και Επισκευή Δημοτικών Υπαίθριων Χώρων», «Συντήρηση και Επισκευή Σχολικών Κτιρίων», «Κατεδάφιση αυθαίρετων & επικίνδυνων κτισμάτων» και «Κατεδάφιση ρυμοτομούμενων κτισμάτων» της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο γραφείο 020 του κτιρίου Ε’ του Κεντρικού Καταστήματος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1,  την 13/12/2013  ημέρα Παρασκευή ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών  11:00 π.μ. και ώρα λήξης 11:15 π.μ.

Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.

Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., τα έξοδα δημοσίευσης και κάθε τυχόν  νόμιμη κράτηση. Επιπλέον επιβαρύνεται με κράτηση ύψους 0,10% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς το Φ.Π.Α. υπέρ της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ.3 του Ν.4013/2011)

Πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές θα δίνονται από τη Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων – Τμήμα Οδοποιίας και Οδικής Σήμανσης στο τηλ. 2313318309 κ. Αστ.Αστεριάδη.

Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από τη Δ/νση Οικονομικής & Ταμειακής Διαχείρισης-Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος  όροφος, γραφείο 114Β, τηλ. 231331 7545, αρμόδια υπάλληλος  Ουρ. Κατσίκα κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΔΚΣ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ – ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΔΚΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΙΔΕΡΑ

ΔΒΚΔ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΔΒΚΔ – ΣΚΑΡΙΦΗΜΑ ΣΙΔΗΡΟΣΩΛΗΝΑ

ΔΒΚΔ – ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΔΒΚΑ – ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ Π

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ