16.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και Διακηρύξεων"Προμήθεια πλαστικών σακουλών διαφόρων χρήσεων" για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου...

“Προμήθεια πλαστικών σακουλών διαφόρων χρήσεων” για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης και των Νομικών του Προσώπων, προϋπολογισμού δαπάνης 281.912,96 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%

Προκήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διεθνή Διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος του προϋπολογισμού για την εκτέλεση προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια πλαστικών σακουλών διαφόρων χρήσεων» για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης και των Νομικών του Προσώπων, προϋπολογισμού δαπάνης 281.912,96 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 27/2016

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Διεθνή Διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις της 11389/93 Υπουργικής Απόφασης “Ενιαίος Κανονισμός Προμηθειών Ο.Τ.Α.” και του Π.Δ 60/2007 και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος του προϋπολογισμού για την εκτέλεση προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια πλαστικών σακουλών διαφόρων χρήσεων» για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης και των Νομικών του Προσώπων, προϋπολογισμού δαπάνης 281.912,96 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.
Είδος Διαδικασίας: Ηλεκτρονικός Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά είδος του προϋπολογισμού.
Αναθέτουσα Αρχή: Δήμος Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου, αριθ.1, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 546 40, τηλέφωνο: 2313 317535, ιστοσελίδα (site) του Δήμου : www.thessaloniki.gr.
Πληροφορίες παρέχονται από την Δ/νση Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης (Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών), από τoν αρμόδιo υπάλληλο Π. Κωνσταντίνου, τηλ. 2313317531.
Είδος Αναθέτουσας Αρχής: O.T.A.
Αντικείμενο: Προμήθεια πλαστικών σακουλών διαφόρων χρήσεων
Κωδικός CPV: 19640000-4 Σάκοι και τσάντες αποβλήτων και απορριμμάτων.
Προϋπολογισμός: Η προϋπολογιζόμενη από τον Δήμο δαπάνη για την «Προμήθεια πλαστικών σακουλών διαφόρων χρήσεων» για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης και των Νομικών του Προσώπων, ανέρχεται στο ποσό των (διακοσίων είκοσι επτά χιλιάδων τριακόσια σαράντα εννιά ευρώ & δέκα έξι λεπτά 227.349,16 €) που με την προσθήκη του Φ.Π.Α. 24% (πενήντα τεσσάρων χιλιάδων πεντακόσια εξήντα τρία ευρώ & ογδόντα λεπτών 54.563,80€), ανέρχεται στο συνολικό ποσό των (διακοσίων ογδόντα ένα χιλιάδων εννιακόσια δώδεκα ευρώ & ενενήντα έξι λεπτά 281.912,96€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Περιγραφή της σύμβασης: Προμήθεια πλαστικών σακουλών διαφόρων χρήσεων
Υποδιαίρεση: Ναι, υποδιαιρείται σε 14 «είδη». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορές για ένα ή και περισσότερα «είδη».
Κριτήριο Ανάθεσης της Σύμβασης: Η προμήθεια θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος του προϋπολογισμού.
Διάρκεια Σύμβασης: Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται 1 (ενός) έτους από την ημέρα υπογραφής και πρωτοκόλλησής της. Η σύμβαση λύεται με την ολοκλήρωση του οικονομικού αντικειμένου της.
Διενέργεια Διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.
Ημερομηνία αποστολής της Προκήρυξης στην Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων : 14/07/2016
Ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής προσφορών :01-08-2016, Ημέρα Δευτέρα και ώρα 07:00
Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: :29.-08-2016, Ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 σε ηλεκτρονικό φάκελο.
Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.
Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τέσσερεις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών και συγκεκριμένα την 02.-09-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 έως 11:00, μέσω των αρμόδιων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής.
Γλώσσα προσφοράς: Ελληνική.
Χρονική διάρκεια ισχύος της προσφοράς: Οι προσφορές ισχύουν με ποινή αποκλεισμού χωρίς καμία αλλαγή για χρονικό διάστημα τουλάχιστον εννέα (9) μηνών από την ημέρα του διαγωνισμού.
Παράδοση: Η παράδοση των ειδών θα γίνει στους τόπους που υποδεικνύονται στη διακήρυξη.
Δικαιούμενοι συμμετοχής :
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι ασκούν εμπορία , κατασκευή ή παραγωγή των υπό προμήθεια ειδών.
Δικαιούμενοι συμμετοχής :
α. Έλληνες
β. Αλλοδαποί
γ. Νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά
δ. Συνεταιρισμοί
ε. Ενώσεις προμηθευτών
Όροι συμμετοχής: Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς (προμηθευτές) απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.– Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr).
Απαιτούμενες εγγυήσεις και εξασφαλίσεις: Οι υποψήφιοι ανάδοχοι υποχρεούνται να καταθέσουν «Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής» μαζί με την προσφορά τους, για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2%, του προϋπολογισμού δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α. των ειδών (α/α) του συνημμένου ενδεικτικού προϋπολογισμού) για τα οποία κατατίθεται η προσφορά. Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 4.546,98 € (Τέσσερις χιλιάδες πεντακόσια σαράντα έξι ευρώ και ενενήντα οχτώ λεπτά) για το σύνολο της προσφοράς.
Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του διαγωνιζόμενου. Δηλαδή θα έχει ισχύ δέκα (10) μήνες.
Ο οριστικός ανάδοχος οφείλει να καταθέσει: «Εγγυητική Επιστολή Καλής Εκτέλεσης της Σύμβασης» (πριν ή κατά την υπογραφή της σύμβασης), ύψους ίσου με το 5% της συνολικής συμβατικής αξίας χωρίς τον Φ.Π.Α..
Οι εγγυήσεις εκδίδονται από πιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν νόμιμα στα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή στα κράτη-μέρη της Συμφωνίας Δημοσίων Συμβάσεων του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου που κυρώθηκε με το Ν.2513/1997 (Α΄/139) και έχουν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις το δικαίωμα αυτό. Μπορούν, επίσης, να εκδίδονται από το Ε.Τ.Α.Α. – Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. ή να παρέχονται με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων με παρακατάθεση σε αυτό του αντίστοιχου χρηματικού ποσού.
Κύριοι όροι χρηματοδότησης και πληρωμής: Το έργο χρηματοδοτείται από Ιδίους Πόρους και ΕΣΠΑ.
Η πληρωμή του αναδόχου θα γίνεται τμηματικά και προϋποθέτει, εκτός από την έκδοση των νόμιμων παραστατικών εκ μέρους του και την τήρηση των λοιπών υποχρεώσεων του που προβλέπονται στη διακήρυξη.
Τον οριστικό ανάδοχο βαρύνουν οι κρατήσεις: 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), ο αναλογούν φόρος εισοδήματος, η δαπάνη των δημοσιεύσεων (γνωμοδότηση Δ΄Τμήματος Ν.Σ.Κ. 204/2010 – Ν.3801/2009, άρθρο 46, ΦΕΚ 163 Α΄- Ν.3548/2007, άρθρο 4, ΦΕΚ 68 Α΄), κάθε νόμιμη κράτηση καθώς και κάθε άλλη δαπάνη για την παράδοση των ειδών στον τόπο και με τον τρόπο που προβλέπεται στη διακήρυξη. Ο Φ.Π.Α. βαρύνει επίσης το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Παραλαβή τευχών διαγωνισμού: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της Διακήρυξης από την Διαδικτυακή Πύλη του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στον οποίο δημοσιεύεται το κείμενό της. H παρούσα προκήρυξη με όλα τα παραρτήματά της διατίθεται επίσης, εντύπως από την Έδρα της Αναθέτουσας Αρχής και ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www. thessaloniki.gr

Σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 878/2015 (ΑΔΑ:ΩΚ12ΩΡ5-ΤΟ7) και 1059/2016 απόφαση Δημάρχου.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ