17.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρομήθεια ξενοδοχειακού εξοπλισμού κτιρίου κοινωνικής πρόνοιας για την λειτουργία δημοτικών ιατρείων στη...

Προμήθεια ξενοδοχειακού εξοπλισμού κτιρίου κοινωνικής πρόνοιας για την λειτουργία δημοτικών ιατρείων στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την “Προμήθεια ξενοδοχειακού εξοπλισμού κτιρίου κοινωνικής πρόνοιας για την λειτουργία δημοτικών ιατρείων στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας του Δήμου Θεσσαλονίκης” προϋπολογισμού δαπάνης 15.770,00 € με το Φ.Π.Α., για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να εξοπλίσει το κτίριο των δημοτικών ιατρείων προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με τίτλο “Προμήθεια ξενοδοχειακού εξοπλισμού κτιρίου κοινωνικής πρόνοιας για την λειτουργία δημοτικών ιατρείων στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας του Δήμου Θεσσαλονίκης ” π.δ. 15.770,00 €, ως Υποέργου 3 της ενταγμένης Πράξης: “Ανέγερση – εξοπλισμός κτιρίου κοινωνικής πρόνοιας για τη λειτουργία δημοτικών ιατρείων στη Δημοτική Κοινότητα Τριανδρίας Δήμου Θεσσαλονίκης” στον  ’ξονα Προτεραιότητας “07 – Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΚΜ” του Ε.Π. “Μακεδονία – Θράκη” με κωδικό ΟΠΣ393344, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη συνολική τιμή ανά ομάδα. Οι ομάδες αφορούν: Α) ΕΠΙΠΛΑ, Β) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, Κτίριο Ε, ημιώροφος, γραφείο 020), την 23-3-2015 ημέρα Δευτέρα ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 πμ. και ώρα λήξης 10:30 πμ.
Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών) καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνει γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο αναλογούν Φόρος Εισοδήματος, η κράτηση 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.
Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις αρμόδιες υπαλλήλους για τη σύνταξη των τεχνικών προδιαγραφών και του ενδεικτικού προϋπολογισμού, κες Φωτεινή Ξουρίδα και τηλ. 2313318471 και Λεμονιά Φανούλη τηλ. 2313318476 του Τμήματος Μελετών Δημοτικών Κτιρίων & Κοινόχρηστων Χώρων, της Διεύθυνσης Αστικού Σχεδιασμού & Αρχιτεκτονικών Μελετών.
Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από το Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄1, 1ος όροφος, γραφείο 109Β, τηλ. 2313 317536, αρμόδια Ο. Σκανδάλη κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Τα τεύχη της διακήρυξης είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ