24.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρομήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού (ημιφορτηγών & πλυστικών οχημάτων) για την κάλυψη των αναγκών...

Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού (ημιφορτηγών & πλυστικών οχημάτων) για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων

Δημόσιος ανοικτός επαναληπτικός διαγωνισμός που αφορά την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού (ημιφορτηγών & πλυστικών οχημάτων) για την κάλυψη των αναγκών της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, π.δ. 212.790,00 € με το Φ.Π.Α.

 

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η  Νο 7/2013 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 6 Αυγούστου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ. στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασ.Γεωργίου Α΄ 1) στο γραφείο διενέργειας διαγωνισμών (κτίριο Ε γρ.020), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει δημόσια ανοικτή επαναληπτική δημοπρασία με συμπλήρωση τιμολογίου και αξιολόγηση προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια α) Δύο (2) τετράτροχων οχημάτων 4Χ4 εφοδιασμένων με πλυστικό σύστημα, δυνατότητα τοποθέτησης υπερκατασκευής διασπορέα άλατος και υπερκατασκευές διασπορέα άλατος, β) Επτά (7) τετράτροχα οχήματα φορτηγάκια 4Χ2 με ανοιχτή καρότσα, γ) Ένα (1) τετράτροχο όχημα με κλειστή καρότσα τύπου VAN, π.δ. 212.790,00 €  με Φ.Π.Α.  και σύμφωνα με τις διατάξεις της 11389/93 Υ.Α.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όσοι νόμιμα ασχολούνται με την κατασκευή ή την εμπορία των υπό προμήθεια ειδών γραμμένοι στα Οικεία Επιμελητήρια.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε 5% επί του προϋπολογισμού της Υπηρεσίας με το Φ.Π.Α., σε γραμμάτιο κατάθεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε εγγυητική επιστολή 10μηνης ισχύος από αναγνωρισμένη Τράπεζα.

Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τη σχετική διακήρυξη, μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι από το Γραφείο Γραμματείας της Δ/νσης Καθ/τας του Δ.Θ., οδός Ποσειδώνος 26-28 περιοχή ΜΑΚΡΟ (ΚΙΣ-Τούμπα) Πυλαία Θεσ/νίκης, αρμόδιος υπάλληλος της Γραμματείας της Δ/νσης Καθ/τας κος Θεοχάρης Καλκατζίκος τηλ. 2310 494558. Πληροφορίες επί των όρων της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν από την κα Καραγιάννη Ιωάννα τηλ. 2310 494545.

Σε περίπτωση αναβολής του διαγωνισμού για οποιαδήποτε αιτία, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, ορίζεται η 7-8-2013 και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

Για το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ