21.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρομήθεια και τοποθέτηση συστήματος υπόγειων κάδων προσωρινής αποθήκευσης αστικών απορριμμάτων για τις...

Προμήθεια και τοποθέτηση συστήματος υπόγειων κάδων προσωρινής αποθήκευσης αστικών απορριμμάτων για τις ανάγκες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει ανοικτό διεθνή δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ενιαίου Κανονισμού Προμηθειών Ο.Τ.Α. (ΕΚΠΟΤΑ) και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή στην τιμή του ενδεικτικού προϋπολογισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση συστήματος υπόγειων κάδων προσωρινής αποθήκευσης αστικών απορριμμάτων» για τις ανάγκες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει ανοικτό διεθνή δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ενιαίου Κανονισμού Προμηθειών Ο.Τ.Α. (ΕΚΠΟΤΑ) και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή στην τιμή του ενδεικτικού προϋπολογισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση συστήματος υπόγειων κάδων προσωρινής αποθήκευσης αστικών απορριμμάτων» για τις ανάγκες του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Είδος Διαδικασίας: Ανοικτός Διεθνής Δημόσιος Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή στην τιμή του ενδεικτικού προϋπολογισμού.
Αναθέτουσα Αρχή: Δήμος Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου, αριθ.1, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 546 40, τηλέφωνο: 2313 317535, ιστοσελίδα (site) του Δήμου : www.thessaloniki.gr.
Πληροφορίες παρέχονται από την αρμόδια Δ/νση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων (Τμήμα Μελετών και Σχεδιασμού Συστημάτων Καθαριότητας) από τους αρμόδιους υπαλλήλους, Ι. Καραγιάννη – Π. Βοϊδης, τηλ. 2310 494545 καθώς από την Δ/νση Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης (Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών) από την αρμόδια υπάλληλο Ε. Σκέντου τηλ. 2313 317535).
Είδος Αναθέτουσας Αρχής: O.T.A.
Αντικείμενο: Προμήθεια και τοποθέτηση συστήματος υπόγειων κάδων προσωρινής αποθήκευσης αστικών απορριμμάτων χωρητικότητας 3m3.
Κωδικός CPV: 44613700-7 Απορριμματοφόροι κάδοι.
Προϋπολογισμός: Εννιακόσιες ογδόντα τέσσερις χιλιάδες ευρώ (984.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Διάρκεια Σύμβασης: Τέσσερις (4) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και πρωτοκόλλησή της.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών :16-02-2015, Ημέρα Δευτέρα και ώρα 07:00 π.μ. -17:00 μ.μ.
Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: ημέρα Παρασκευή 20 μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2015 και ώρα 17:00 μ.μ. σε ηλεκτρονικό φάκελο.
Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.
Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τέσσερεις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών και συγκεκριμένα την 27-02-2015
ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ., μέσω των αρμόδιων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής.
Γλώσσα προσφοράς: Ελληνική.
Παράδοση: Η παράδοση θα γίνεται τμηματικά για τέσσερις (4) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και πρωτοκόλλησή της.
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι ασκούν εμπορία ή κατασκευή των υπό προμήθεια ειδών.
•    Δικαιούμενοι συμμετοχής :
α. Όλα τα φυσικά πρόσωπα (Έλληνες ή Αλλοδαποί)
β. Νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά
γ. Συνεταιρισμοί
δ. Ενώσεις προμηθευτών
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς (προμηθευτές) απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr).
Όλοι οι παραπάνω έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για το σύνολο της προμήθειας.
Απαιτούμενες εγγυήσεις και εξασφαλίσεις: Οι υποψήφιοι ανάδοχοι υποχρεούνται να καταθέσουν «Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής» μαζί με την προσφορά τους, για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2%, επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ήτοι δέκα έξι χιλιάδες ευρώ (16.000,00 €). Η εγγυητική επιστολή πρέπει να έχει ισχύ τριάντα (30) τουλάχιστον ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του διαγωνιζόμενου. Ο οριστικός ανάδοχος οφείλει να καταθέσει: α) «Εγγυητική Επιστολή Καλής Εκτέλεσης της Σύμβασης» (κατά την υπογραφή της σύμβασης), ύψους ίσου με το 5% της συνολικής συμβατικής αξίας χωρίς τον Φ.Π.Α β) «Εγγυητική Επιστολή Καλής Λειτουργίας» (πριν την αποδέσμευση της εγγυητικής καλής εκτέλεσης θα κατατεθεί εγγυητική επιστολή καλής λειτουργίας) ύψους ίσου με το 3% της συμβατικής αξίας μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. και να έχει ισχύ ίση με τον χρόνο εγγύησης καλής λειτουργίας δηλαδή δύο (2) έτη από την οριστική παραλαβή.
Κύριοι όροι χρηματοδότησης και πληρωμής: Η δαπάνη θα καλυφθεί από ανταποδοτικά τέλη.
Η πληρωμή του οριστικού αναδόχου θα γίνεται τμηματικά και προϋποθέτει, εκτός από την έκδοση των νόμιμων παραστατικών εκ μέρους του και την τήρηση των λοιπών υποχρεώσεων του που προβλέπονται στη διακήρυξη.
Τον οριστικό ανάδοχο βαρύνουν οι κρατήσεις: 1,5% υπέρ Τ.Ε.Α.Δ.Υ., 0,5% υπέρ Τ.Π.Δ.Υ., 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), ο φόρος εισοδήματος 4%, η δαπάνη των δημοσιεύσεων (γνωμοδότηση Δ΄ Τμήματος Ν.Σ.Κ. 204/2010 – Ν.3801/2009, άρθρο 46, ΦΕΚ 163 Α΄- Ν.3548/2007, άρθρο 4, ΦΕΚ 68 Α΄), καθώς και κάθε άλλη επιβάρυνση για την παράδοση των ειδών στον τόπο και με τον τρόπο που προβλέπεται στη διακήρυξη και στη συγγραφή υποχρεώσεων. Ο Φ.Π.Α. βαρύνει το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Παραλαβή τευχών διαγωνισμού: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της Διακήρυξης από την Διαδικτυακή Πύλη του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στον οποίο δημοσιεύεται το κείμενό της. H παρούσα προκήρυξη με όλα τα παραρτήματά της διατίθεται επίσης, εντύπως από την Έδρα της Αναθέτουσας Αρχής και ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www. thessaloniki.gr

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

ΤΕΥΧΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 1

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 2

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 3

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 4

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 5

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 6

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 7

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ