13.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρομήθεια και εγκατάσταση συσκευών παρακολούθησης και διαχείρισης του στόλου οχημάτων για τις...

Προμήθεια και εγκατάσταση συσκευών παρακολούθησης και διαχείρισης του στόλου οχημάτων για τις ανάγκες της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην προμήθεια και εγκατάσταση συσκευών παρακολούθησης και διαχείρισης του στόλου οχημάτων για τις ανάγκες της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων π.δ. 73.769,25 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, ΚΤΙΡΙΟ Ε, 1ος όροφος, γραφείο 020) την 4-12-2013 ημέρα Τετάρτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 11:00 π.μ. και ώρα λήξης 11:15 π.μ.

 

2-12-2013

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός αυτός ματαιώθηκε.

Δείτε σχετικά εδώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην προμήθεια και εγκατάσταση συσκευών παρακολούθησης και διαχείρισης του στόλου οχημάτων για τις ανάγκες της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων π.δ. 73.769,25 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, ΚΤΙΡΙΟ Ε, 1ος όροφος, γραφείο 020) την 4-12-2013 ημέρα Τετάρτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 11:00 π.μ. και ώρα λήξης 11:15 π.μ.
Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.
Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., οι κρατήσεις 1,5 % υπέρ Τ.Α.Δ.Κ.Υ. – Τ.Ε.Α.Δ.Υ., 0,5% υπέρ Τ.Π.Δ.Υ., 0,10 % υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.
Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Δ/νση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων-Τμήμα Μελετών και Σχεδιασμού Συστημάτων Καθαριότητας, Ποσειδώνος 30-Έναντι ΜΑΚΡΟ, αρμόδιοι υπάλληλοι  Ι.Καραγιάννη και Π.Βοϊδης, 2310 494545.
Αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από τη Δ/νση Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης-Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, ΚΤΙΡΙΟ Β, 1ος όροφος, γραφείο 109/1, τηλ. 2313 317535, αρμόδια υπάλληλος Ε. Σκέντου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες και από τη Δ/νση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων-Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, Ποσειδώνος 30 (ΕΝΑΝΤΙ ΜΑΚΡΟ), αρμόδιος υπάλληλος Θ.Καλκατζίκος, τηλ. 2310 494558.
Τα τεύχη του διαγωνισμού είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.
                                                                        Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
                                                                                         Γ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
Για να δείτε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ