22.2 C
Thessaloniki

Προμήθεια εξοπλισμού εκθέσεων

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση της προμήθειας εξοπλισμού εκθέσεων προϋπολογισμού δαπάνης 8.000,00 € με το Φ.Π.Α. και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση της προμήθειας εξοπλισμού εκθέσεων προϋπολογισμού δαπάνης 8.000,00 € με το Φ.Π.Α. και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισμένες την 4-12-2015 ημέρα Παρασκευή, ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών την 10:00 π.μ. και ώρα λήξης την 10:30 π.μ. στο γραφείο του Τμήματος Συντήρησης Δημοτικών Κτιρίων και Κοινοχρήστων Χώρων της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων, οδός Αγγελάκη 13, 3ος όροφος.

Οι τεχνικές προδιαγραφές-ειδικοί όροι, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός καθώς και το υπόδειγμα της οικονομικής προσφοράς είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr.

Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από το Τμήμα Συντήρησης Δημοτικών Κτιρίων και Κοινοχρήστων Χώρων της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων, αρμόδιος υπάλληλος Δουλιανάκη Κυριακή, τηλέφωνο 2313318423.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για να κατεβάσετε τα σχετικά αρχεία κάντε κλικ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ