15.6 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρομήθεια εντύπων – λειτουργικών και καλλιτεχνικών – για τις ανάγκες των Υπηρεσιών...

Προμήθεια εντύπων – λειτουργικών και καλλιτεχνικών – για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης π.δ. 111.835,42€ με Φ.Π.Α.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις 22 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ. στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασ.Γεωργίου Α΄ 1) στο γραφείο διενέργειας διαγωνισμών (κτίριο Ε γρ.020), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει ανοιχτός μειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή ανά είδος προσφορά, για την προμήθεια εντύπων – λειτουργικών και καλλιτεχνικών – για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης π.δ. 111.835,42€ με Φ.Π.Α. και σύμφωνα με τις διατάξεις του υπ. αρ. 11389/1993 (ΕΚΠΟΤΑ)

 

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η  Νο 45/2014 

 Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι στις  22 Σεπτεμβρίου  2014, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 10:00 π.μ.-10:30 π.μ. στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα (Bασ.Γεωργίου Α΄ 1) στο γραφείο διενέργειας διαγωνισμών (κτίριο Ε γρ.020), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, θα γίνει ανοιχτός μειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή ανά είδος προσφορά, για την προμήθεια εντύπων – λειτουργικών και καλλιτεχνικών – για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης  π.δ. 111.835,42€  με Φ.Π.Α.  και σύμφωνα με τις διατάξεις του υπ. αρ. 11389/1993 ( ΕΚΠΟΤΑ)

Στο διαγωνισμό  γίνονται δεκτοί μόνο όσοι ασχολούνται νόμιμα με την παραγωγή των υπό προμήθεια ειδών και είναι εγγεγραμμένοι στα οικεία επιμελητήρια. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, δεν πρέπει να απασχολούν ούτε κατά το χρόνο κατάθεσης των προσφορών, ούτε καθ’όλη τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, ανασφάλιστο προσωπικό.     

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο 5% της προϋπολογισθείσας από την υπηρεσία δαπάνης συμπεριλαμβανομένου και του  Φ.Π.Α.,για τα προσφερόμενα είδη σε γραμμάτιο κατάθεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε εγγυητική επιστολή  ισχύος τεσσάρων (4) μηνών  από αναγνωρισμένη Τράπεζα.

Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό, καθώς και αντίγραφα της διακήρυξης ,  οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών , αρμόδια υπάλληλος Α. Βιδιαδάκης , τηλ. 2313317531. e – mail a.vidiadakis@thessaloniki.gr

Τα τεύχη του διαγωνισμού θα είναι αναρτημένα και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 

 

 

ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ