15.5 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠρομήθεια εντύπων - λειτουργικών και καλλιτεχνικών - για τις ανάγκες των...

Προμήθεια εντύπων – λειτουργικών και καλλιτεχνικών – για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης π. δ 54.570,25€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην προμήθεια εντύπων – λειτουργικών και καλλιτεχνικών – για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης π. δ 54.570,25€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό κατάστημα, κτίριο Ε, γραφείο 020Ε , Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, την 9-7-2014 ημέρα Τετάρτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10 : 00 και ώρα λήξης 10 :15

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην προμήθεια εντύπων – λειτουργικών και καλλιτεχνικών –  για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης  π. δ 54.570,25€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη σε τιμή προσφορά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Κεντρικό Δημοτικό κατάστημα, κτίριο Ε, γραφείο 020Ε , Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, την 9-7-2014  ημέρα Τετάρτη   ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών   10 : 00 και ώρα λήξης 10 :15

Η ανακοίνωση των πρακτικών (δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών), καθώς και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνεται γνωστό στους συμμετέχοντες με έγγραφο της υπηρεσίας.

Τον προμηθευτή βαρύνουν ο Φ.Ε., η κράτηση 1,5 % υπέρ ΤΑΔΚΥ – ΤΕΑΔΥ, 0,5% υπέρ ΤΠΔΥ, 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4, παρ 3 του Ν. 4013/2011), τα έξοδα δημοσίευσης και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.

Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν  από την Δ/νση Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης,  Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών, Β. Γεωργίου Α΄1 γραφείο 109Α – 1ος όροφος, από τον κ. Βιδιαδάκη Αθανάσιο τηλ 2313317531 e-mail  avidiadakis@thessaloniki.gr  Στο ίδιο γραφείο έχουν κατατεθεί υποδείγματα εντύπων από τις Υπηρεσίες προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων προμηθευτών.

Τα τεύχη του διαγωνισμού θα .είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.thessaloniki.gr.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αναβληθεί για οποιοδήποτε αιτία ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η επόμενη εργάσιμη μέρα και ίδια ώρα.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 

 

 

ΧΑΣΔΑΪ  ΚΑΠΟΝ

Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ