15.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠροκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών βασικών υλικών...

Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών βασικών υλικών γραφείου για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, π.δ. 44.004,94€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής ανά τμήμα (α/α) του ενδεικτικού προϋπολογισμού, για την προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών βασικών υλικών γραφείου για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, π.δ. 44.004,94€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα, (Βασιλέως Γεωργίου A΄ 1, κτίριο Α2, αίθουσα Νερού), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, η οποία ορίστηκε με την υπ’ αριθ. 693/25-08-2021 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής, στις 14-09-2021, ημέρα Τρίτη ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών : 10:00 π.μ. και ώρα λήξης : 10:30 π.μ.

Οι προσφορές μπορεί επίσης να αποστέλλονται  ταχυδρομικά  στο Τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου του Δήμου Θεσσαλονίκης για την αρμόδια Επιτροπή του Διαγωνισμού, μέχρι και την ώρα έναρξης της συνεδρίασης.

Απαιτείται εγγυητική επιστολή συμμετοχής το ύψος της οποίας καθορίζεται σε ποσοστό 2% επί της αξίας του τμήματος ή των τμημάτων χωρίς Φ.Π.Α. για τα οποία υποβάλλεται προσφορά. Για το σύνολο του διαγωνισμού το ποσό της εγγυητικής ανέρχεται στο ποσό των επτακοσίων εννέα ευρώ και εβδομήντα έξι λεπτών (709,76 €).

Ο ανάδοχος επιβαρύνεται με την κράτηση 0,07% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 Ν.4013/2011 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 44 του ν. 4605/2019), τον αναλογούντα φόρο εισοδήματος και κάθε νόμιμη κράτηση.

Τα στοιχεία του διαγωνισμού αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στο ΚΗΜΔΗΣ, σε τοπική ημερήσια εφημερίδα, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης : www.thessaloniki.gr.

Αντίγραφα της διακήρυξης και πληροφορίες για τους όρους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο 109Β του Τμήματος Προμηθειών της Προμηθειών και Αποθηκών (αρμόδια υπάλληλος : Αλ. Μοναστηρίδου, τηλ. 2313 317249).

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΠΚΑΣ

Για να κατεβάσετε την περίληψη της διακήρυξης, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε τη διακήρυξη, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ), πατήστε εδώ και εδώ.

Για να κατεβάσετε το έντυπο οικονομικής προσφοράς, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ