22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠροκήρυξη πρόσληψης εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία των τμημάτων των...

Προκήρυξη πρόσληψης εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία των τμημάτων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α.) της επιχείρησης για το σχολικό έτος 2019-2020, για τις ανάγκες της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.Δ.Η.Θ.)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ.607/09-03-2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. ανακοινώνει

Την πρόσληψη εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία των τμημάτων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α.) της επιχείρησης για το σχολικό έτος 2019-2020 στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου μερικής απασχόλησης,  με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης.

         
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ

ΘΕΣΗΣ

ΑΡ. ΘΕΣΩΝ ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ – ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Διδακτικό – Εκπαιδευτικό προσωπικό

Π.Ε.Παιδαγωγών

(μερικής απασχόλησης 4ωρη 5μερη απασχόληση Δευτέρα- Παρασκευή)

 

 

 

102

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την υπογραφή της σύμβασης και έως 31/8/2020 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση που παραταθεί το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ

 

 

 

1.Τίτλοι Σπουδών: Α) Απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου ή Λυκείου της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής και Β) πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος ΑΕΙ Δημοτικής Εκπαίδευσης ή πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος ΑΕΙ Προσχολικής Εκπαίδευσης ή Πτυχίο  ΑΕΙ Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής με ειδίκευση στην παιδαγωγική, της ημεδαπής ή ισότιμων της αλλοδαπής.

2.Αποδεδειγμένη γνώση Αγγλικής Γλώσσας

3.Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή (επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση με τα δικαιολογητικά τους σε κλειστούς φακέλους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης, Κ.Καραμανλή 164, 54248 – Θεσσαλονίκη, κα. Στ. Κωνσταντίνου (τηλ.: 2311821722) Δευτέρα με Παρασκευή από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., κατά το χρονικό διάστημα από τη επομένη της δημοσίευσης 11/03/2020 έως 20/03/2020.

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

 

Ιωάννα Κοσμοπούλου

Για να κατεβάσετε την Προκήρυξη, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την Αίτηση, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ