22.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠροκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου...

Προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου που βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα “ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση κυλικείου του “ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ΄΄ Θεσ/νίκης.( δυναμικότητας 1250) μαθητών.

Ο  διαγωνισμός  και  η  αποσφράγιση  των  προσφορών  θα  πραγματοποιηθεί δημόσια στην αίθουσα Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου  Θεσσαλονίκης (Κων.  Καραμανλή 38Β’, 1ος  όροφος) ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού,στις 05 Σεπτεμβρίου  2022, ημέρα Δευτέρα    και ώρα 12,00 π.μ. Σε περίπτωση αποτυχίας  του διαγωνισμού αυτός θα επαναληφθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 με την ίδια διαδικασία.

Για  περισσότερες  πληροφορίες  οι  ενδιαφερόμενοι  να  απευθύνονται  στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης (Κων. Καραμανλή 38Β), απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν την προκήρυξη του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30 – 14:30).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρ.  ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ   Λ. ΤΑΠΑΝΙΔΗΣ

Για να κατεβάσετε την προκήρυξη, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ