24.3 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΠροκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του κυλικείου στο 1ο Γυμνάσιο...

Προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του κυλικείου στο 1ο Γυμνάσιο Α.Τούμπας Θεσσαλονίκης

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση κυλικείου του  1ου Γυμνάσιου  Άνω Τούμπας Θεσ/νίκης.

Ο διαγωνισμός και  η  αποσφράγιση  των  προσφορών  θα  πραγματοποιηθεί δημόσια στην αίθουσα Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θεσσαλονίκης (Κων.  Καραμανλή 38Β’, 1ος  όροφος) ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού,στις 05 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11,30 π.μ. Σε περίπτωση αποτυχίας του διαγωνισμού αυτός επαναλαμβάνεται με την ίδια διαδικασία στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11,300π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης (Κων. Καραμανλή 38Β), απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν τη διακήρυξη του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30 – 14:30).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Δρ.  ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ   Λ. ΤΑΠΑΝΙΔΗΣ

Για να κατεβάσετε την προκήρυξη, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ