16.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠροκήρυξη Δημόσιου Ανοιχτού Ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια έξι (6) επιβατικών αυτοκινήτων...

Προκήρυξη Δημόσιου Ανοιχτού Ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια έξι (6) επιβατικών αυτοκινήτων για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Διενέργεια Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής για την εκτέλεση προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια έξι (6) επιβατικών αυτοκινήτων για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης», προϋπολογισμού δαπάνης 101.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 49/2016

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής για την εκτέλεση προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια έξι (6) επιβατικών αυτοκινήτων για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης», προϋπολογισμού δαπάνης 101.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 26/2016 μελέτη του Τμήματος Μελετών και Σχεδιασμού Συστημάτων Καθαριότητας της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Είδος Διαδικασίας: Δημόσιος Ανοικτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής .
Αναθέτουσα Αρχή: Δήμος Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου, αριθ.1, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 546 40, τηλέφωνο 2313 317777, ιστοσελίδα (site) του Δήμου: www.thessaloniki.gr.
Πληροφορίες παρέχονται από την Δ/νση Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης (Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών), από τον αρμόδιο υπάλληλο Π. Κωνσταντίνου, τηλ. 2313317757-7531, και από τη Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, από τον αρμόδιο υπάλληλο Ν. Μουρουζίδη, τηλ. 2310 494471.
Είδος Αναθέτουσας Αρχής: O.T.A.
Αντικείμενο: Επιβατικά Αυτοκίνητα.
Κωδικός CPV: 3411000-1 Επιβατικά Αυτοκίνητα.
Προϋπολογισμός: Η προϋπολογιζόμενη από τον Δήμο δαπάνη για την «Προμήθεια έξι (6) επιβατικών αυτοκινήτων για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης» ανέρχεται στο ποσό των εκατό μία χιλιάδων ευρώ (101.000,00€)
Περιγραφή της σύμβασης: Προμήθεια Επιβατικών Οχημάτων.
Υποδιαίρεση: Ναι, υποδιαιρείται σε «τμήματα» .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορές:
o Για την υποκατηγορία α του τμήματος 1
o Για την υποκατηγορία β του τμήματος 1
o Για το σύνολο του τμήματος 1
o Για το σύνολο του τμήματος 2
o Και για το σύνολο όλων των τμημάτων

Κριτήριο Ανάθεσης της Σύμβασης: Η προμήθεια θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής.
Διενέργεια Διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr από την αρμόδια Επιτροπή διαγωνισμού. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής προσφορών: 03/12/2016, Ημέρα Σάββατο και ώρα 08:00
Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: 30/12/2016, Ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 σε ηλεκτρονικό φάκελο.
Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα. Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.
Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται την τέταρτη εργάσιμη ημέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών και συγκεκριμένα στις 05/01/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ., μέσω των αρμόδιων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής.
Γλώσσα προσφοράς: Ελληνική.
Χρονική διάρκεια ισχύος της προσφοράς: Οι προσφορές ισχύουν με ποινή αποκλεισμού χωρίς καμία αλλαγή για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δώδεκα (12) μηνών από την ημέρα του διαγωνισμού.
Δικαιούμενοι συμμετοχής:
Υποψήφιοι ή προσφέροντες και, σε περίπτωση ενώσεων, τα μέλη αυτών μπορούν να είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα εγκατεστημένα σε:
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ’ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης Δημοσίων συμβάσεων.
Στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονομικών φορέων, όλα τα μέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον. Σε περίπτωση ανάθεσης της σύμβασης στην ένωση, η ευθύνη αυτή εξακολουθεί μέχρι πλήρους εκτέλεσης της σύμβασης.
Όροι συμμετοχής: Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς (προμηθευτές) απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr).
Απαιτούμενες εγγυήσεις και εξασφαλίσεις: Οι υποψήφιοι ανάδοχοι υποχρεούνται να καταθέσουν «Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής» μαζί με την προσφορά τους, για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2%, του προϋπολογισμού δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α., με ανάλογη στρογγυλοποίηση, των ειδών για τα οποία κατατίθεται η προσφορά.
Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του διαγωνιζόμενου. Δηλαδή θα έχει ισχύ δεκατρείς (13) μήνες.
Ο οριστικός ανάδοχος οφείλει να καταθέσει: «Εγγυητική Επιστολή Καλής Εκτέλεσης της Σύμβασης» (πριν ή κατά την υπογραφή της σύμβασης), ύψους ίσου με το 5% της συνολικής συμβατικής αξίας χωρίς τον Φ.Π.Α..
Κύριοι όροι χρηματοδότησης και πληρωμής: Το έργο χρηματοδοτείται από Ιδίους Πόρους.
Τον οριστικό ανάδοχο βαρύνουν οι κρατήσεις: Τον ανάδοχο βαρύνουν η κράτηση 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), ο φόρος εισοδήματος 4%, η δαπάνη των δημοσιεύσεων του διαγωνισμού ή τυχόν επαναλήψεων του (γνωμοδότηση Δ΄ Τμήματος Ν.Σ.Κ. 204/2010 – Ν.3801/2009, άρθρο 46, ΦΕΚ 163 Α΄- Ν.3548/2007, άρθρο 4, ΦΕΚ 68 Α΄), καθώς και κάθε άλλη επιβάρυνση για την παράδοση των ειδών στον τόπο και με τον τρόπο που προβλέπεται στη διακήρυξη. Ο Φ.Π.Α. βαρύνει το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Παραλαβή τευχών διαγωνισμού: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της Διακήρυξης από την Διαδικτυακή Πύλη του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στον οποίο δημοσιεύεται το κείμενό της. H παρούσα προκήρυξη με όλα τα παραρτήματά της διατίθεται επίσης, εντύπως από την Έδρα της Αναθέτουσας Αρχής και ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www. thessaloniki.gr

Σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 878/2015 και 1059/2016 αποφάσεις Δημάρχου.

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ

Για να δείτε τη Διακήρυξη, κάντε κλικ εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ