14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΣώματα Προκηρύξεων και ΔιακηρύξεωνΠροκήρυξη Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την εκτέλεση προμήθειας με τίτλο: «Είδη...

Προκήρυξη Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την εκτέλεση προμήθειας με τίτλο: «Είδη Σημαιοστολισμού και Φωταγωγήσεων» π.δ. 246.413,42 €

Προκήρυξη Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την εκτέλεση προμήθειας με τίτλο: «Είδη Σημαιοστολισμού και Φωταγωγήσεων» για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης ετών 2016-2017, προϋπολογισμού δαπάνης 246.413,42 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 41/2016

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής ανά τμήμα (είδος) του ενδεικτικού προϋπολογισμού για την εκτέλεση προμήθειας με τίτλο: «Είδη Σημαιοστολισμού και Φωταγωγήσεων» για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης ετών 2016-2017, προϋπολογισμού δαπάνης 246.413,42 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.
Είδος Διαδικασίας: Δημόσιος Ανοικτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής ανά τμήμα (είδος) του ενδεικτικού προϋπολογισμού.
Αναθέτουσα Αρχή: Δήμος Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου, αριθ.1, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 546 40, τηλέφωνο 2313 317777, ιστοσελίδα (site) του Δήμου: www.thessaloniki.gr.
Πληροφορίες παρέχονται από την  Δ/νση  Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης (Τμήμα Προκηρύξεων και Δημοπρασιών), από τους αρμόδιους υπαλλήλους Μ. Βελνίδου – Π. Κωνσταντίνου, τηλ. 2313317757-7531 και από τη Δ/νση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων, από τους αρμόδιους υπαλλήλους Δ. Κατιρτζόγλου – Σ. Αναστασιάδου, τηλ. 2313 318305-8831.
Είδος Αναθέτουσας Αρχής: O.T.A.
Αντικείμενο: Προμήθεια Ειδών Σημαιοστολισμού και Φωταγωγήσεων.
Κωδικός CPV: 39298900-6 Διάφορα είδη διακόσμησης, 31522000-1 Φωτιστικά για χριστουγεννιάτικα δένδρα
Προϋπολογισμός: Η προϋπολογιζόμενη από τον Δήμο δαπάνη για την «Προμήθεια Ειδών Σημαιοστολισμού και Φωταγωγήσεων» για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης ετών 2016-2017, ανέρχεται στο ποσό των εκατόν ενενήντα οκτώ χιλιάδων επτακοσίων είκοσι ευρώ και πενήντα λεπτών (198.720,50€) που με την προσθήκη του Φ.Π.Α. 24% (σαράντα επτά χιλιάδων εξακοσίων ενενήντα δύο ευρώ και ενενήντα δύο λεπτών 47.692,92€), ανέρχεται στο συνολικό ποσό των διακοσίων σαράντα έξι χιλιάδων τετρακοσίων δεκατριών ευρώ και σαράντα δύο λεπτών (246.413,42€).
Περιγραφή της σύμβασης: Προμήθεια Ειδών Σημαιοστολισμού και Φωταγωγήσεων.
Υποδιαίρεση: Ναι, υποδιαιρείται σε 63 «τμήματα» (είδη). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορές για ένα ή και περισσότερα «τμήματα» (είδη).
Κριτήριο Ανάθεσης της Σύμβασης: Η προμήθεια θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής ανά τμήμα (είδος) του ενδεικτικού προϋπολογισμού.
Διάρκεια Σύμβασης: Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 6 μήνες από την ημέρα υπογραφής και πρωτοκόλλησής της.  Η σύμβαση λύεται με την ολοκλήρωση του οικονομικού αντικειμένου της.
Διενέργεια Διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr από την αρμόδια Επιτροπή διαγωνισμού. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.
Ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής προσφορών: 22/10/2016, Ημέρα Σάββατο και ώρα 08:00
Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: 14/11/2016, Ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 σε ηλεκτρονικό φάκελο.
Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα. Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.
Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται την τέταρτη εργάσιμη ημέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών και συγκεκριμένα στις 18/11/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 π.μ., μέσω των αρμόδιων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής.
Γλώσσα προσφοράς: Ελληνική.
Χρονική διάρκεια ισχύος της προσφοράς: Οι προσφορές ισχύουν με ποινή αποκλεισμού χωρίς καμία αλλαγή για χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι (6) μηνών από την ημέρα του διαγωνισμού.
Παράδοση: Η παράδοση των ειδών θα γίνει τμηματικά και στους τόπους που θα υποδείξει η αρμόδια υπηρεσία.
Δικαιούμενοι συμμετοχής: 
Υποψήφιοι ή προσφέροντες και, σε περίπτωση ενώσεων, τα μέλη αυτών μπορούν να είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα εγκατεστημένα σε:
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ’ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης Δημοσίων συμβάσεων.
Στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονομικών φορέων, όλα τα μέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον. Σε περίπτωση ανάθεσης της σύμβασης στην ένωση, η ευθύνη αυτή εξακολουθεί μέχρι πλήρους εκτέλεσης της σύμβασης.
Όροι συμμετοχής: Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς (προμηθευτές) απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr).
Απαιτούμενες εγγυήσεις και εξασφαλίσεις: Οι υποψήφιοι ανάδοχοι υποχρεούνται να καταθέσουν «Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής» μαζί με την προσφορά τους, για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2%, του προϋπολογισμού δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α., με ανάλογη στρογγυλοποίηση, των ειδών (α/α) του ενδεικτικού προϋπολογισμού) για τα οποία κατατίθεται η προσφορά. Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 3.975,00€ (τρεις χιλιάδες εννιακόσια εβδομήντα πέντε ευρώ) για το σύνολο της προσφοράς.
Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του διαγωνιζόμενου. Δηλαδή θα έχει ισχύ επτά (7) μήνες.
Ο οριστικός ανάδοχος οφείλει να καταθέσει: «Εγγυητική Επιστολή Καλής Εκτέλεσης της Σύμβασης» (πριν ή κατά την υπογραφή της σύμβασης), ύψους ίσου με το 5% της συνολικής συμβατικής αξίας χωρίς τον Φ.Π.Α..
Κύριοι όροι χρηματοδότησης και πληρωμής: Το έργο χρηματοδοτείται από Ιδίους Πόρους και Ανταποδοτικά Τέλη.
Τον οριστικό ανάδοχο βαρύνουν οι κρατήσεις: Τον ανάδοχο βαρύνουν η κράτηση 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011), ο φόρος εισοδήματος  4%, η δαπάνη των δημοσιεύσεων του διαγωνισμού ή τυχόν επαναλήψεων του (γνωμοδότηση Δ΄ Τμήματος Ν.Σ.Κ. 204/2010 – Ν.3801/2009, άρθρο 46, ΦΕΚ 163 Α΄- Ν.3548/2007, άρθρο 4, ΦΕΚ 68 Α΄), καθώς και κάθε άλλη επιβάρυνση για την παράδοση των ειδών στον τόπο και με τον τρόπο που προβλέπεται στη διακήρυξη. Ο Φ.Π.Α. βαρύνει το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Παραλαβή τευχών διαγωνισμού: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της Διακήρυξης από την Διαδικτυακή Πύλη του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στον οποίο δημοσιεύεται το κείμενό της. H παρούσα προκήρυξη με όλα τα παραρτήματά της διατίθεται επίσης, εντύπως από την Έδρα της Αναθέτουσας Αρχής και ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www. thessaloniki.gr
Σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 878/2015 και 1059/2016 αποφάσεις Δημάρχου.
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
 
 
ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΛΑ
Για να κατεβάσετε το σώμα της διακήρυξης κάντε κλικ ε δ ώ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ