14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠρόγραμμα εκδηλώσεων Μαρτίου στην βιβλιοθήκη 40 Εκκλησιών

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μαρτίου στην βιβλιοθήκη 40 Εκκλησιών

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Βιβλιοθήκης 40 Εκκλησιών, Γ. Βιζυηνού 57, τηλέφωνο  2310203443 για τον μήνα Μάρτιο 2018 περιλαμβάνει τα εξής:

11/3/18, ώρα 20:00

Τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης συζητούν για το βιβλίο

του Alan Bennett  «Το βασίλειο μου για ένα βιβλίο»

Συντονίστρια η Βαλεντίνη Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος.

Τι συμβαίνει όταν η βασίλισσα της Αγγλίας ανακαλύπτει τη γοητεία της ανάγνωσης; Ποιες οι επιπτώσεις του νέου της πάθους στα καθήκοντά της αλλά και στον ίδιο τον θεσμό της βασιλείας;
Ο σπουδαίος θεατρικός συγγραφέας Άλαν Μπένετ γράφει με χιούμορ και ευαισθησία ένα απολαυστικό βιβλίο, ένα σύγχρονο μανιφέστο για τη φιλαναγνωσία.

Είσοδος ελεύθερη

12/3/18, ώρα 18:00 – 20:00

«Διαλογισμός με τη μέθοδο αναπνοής Buteyko»

Με την Έλενα Παπαϊωάννου, εξειδικευμένη σύμβουλο στη μέθοδο αναπνοής «Buteyko»,

Μια ομαδική συνεδρία για να μάθουμε και για να χαλαρώσουμε.

Με τον διαλογισμό αποκτούμε μια σύνδεση με τον εσώτερο εαυτό μας. Παρατηρούμε καλύτερα τις σκέψεις μας και σταδιακά μειώνουμε τις αρνητικές, ερχόμαστε σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες μας και αναγνωρίζουμε τα συναισθήματα μας.

Η μέθοδος «Buteyko» βασίζεται στη φυσιολογία και περιλαμβάνει ασκήσεις αναπνοής. Η εφαρμογή της μεθόδου στοχεύει στη βελτίωση της υγείας και την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα

Με προεγγραφή, με φυσική παρουσία. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Λόγω της φύσης της συνεδρίας δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την είσοδο σε αργοπορημένους.

 22/3/18, ώρα 12:00

«T’ απομεινάρια μιας μέρας»

Συντονίστρια η συγγραφέας Ελένη Λόππα

Στο πλαίσιο της Λέσχης Ανάγνωσης «Της Λογοτεχνίας Χάριν» η συγγραφέας Ελένη Λόππα θα παρουσιάσει ένα από τα σημαντικότερα έργα της ευρωπαϊκής λογοτεχνίας των τελευταίων χρόνων, το μυθιστόρημα που έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο τον νομπελίστα Kαζούο Iσιγκούρο.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για το βιβλίο και την ομώνυμη ταινία.

Είσοδος ελεύθερη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ