14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΠραγματοποίηση 6ης Γιορτής Πολυγλωσσίας στον Ο.Λ.Θ. και σε άλλους χώρους (Αναλυτικό Πρόγραμμα...

Πραγματοποίηση 6ης Γιορτής Πολυγλωσσίας στον Ο.Λ.Θ. και σε άλλους χώρους (Αναλυτικό Πρόγραμμα και Προσκλήσεις στρογγυλών τραπεζών)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Π.Θ.Ε (Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας) διοργανώνει την 6η Γιορτή Πολυγλωσσίας με θέμα: Η μόρφωση στο δρόμο για τη δημοκρατία και τον πλουραλισμό” που θα πραγματοποιηθεί στον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης. Στη φετινή εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 128 φορείς, ΜΚΟ, Προξενεία, αλλόφωνες κοινότητες, εκπαιδευτικά Ιδρύματα κλπ., τα οποία θα οργανώσουν και θα παρουσιάσουν 225 δράσεις, όπως θεατρικά και μουσικά δρώμενα, εκπαιδευτικά projects, ερευνητικά προγράμματα, πολυγλωσσικά και διαπολιτισμικά εργαστήρια, στρογγυλές τράπεζες, την κουζίνα των λαών, Καφέ Πολυγλωσσίας, εικαστικές εκθέσεις, εικαστικά και μουσικά εργαστήρια, προβολές κλπ.
Η Γιορτή της Πολυγλωσσίας αποτελεί πρότυπο εκπαιδευτικό εννιαήμερο των πολιτών. Με χαρά σας προσκαλούμε λοιπόν, να συμμετέχετε στις δράσεις του προγράμματος.

Για την αφίσα πατήστε εδώ

Για το τρίπτυχο στον ΟΛΘ πατήστε εδώ

Για το πρόγραμμα άλλων χώρων πατήστε εδώ

Για το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε  εδώ

Για τις προσκλήσεις στρογγυλών τραπεζών πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ