22.2 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΜη κατηγοριοποιημένοΠλατφόρμα αναζήτησης θέσεων εργασίας

Πλατφόρμα αναζήτησης θέσεων εργασίας

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο βελτίωσης και αύξησης της απασχόλησης  στη Θεσσαλονίκη προσφέρει σε ανέργους, εργαζόμενους και επιχειρήσεις της πόλης μας μια νέα δυνατότητα αναζήτησης θέσεων εργασίας στο τοπικό και περιφερειακό δυναμικό απασχόλησης.

Συγκεκριμένα:

Αν είστε εργαζόμενος/η ή άνεργος/η:  Πατήστε εδώ για Νέα Εγγραφή στην πλατφόρμα ή εδώ για έλεγχο των διαθέσιμων θέσεων απασχόλησης (απαιτείται εγγραφή πρώτα). Παρουσιάζονται τα πλήρη στοιχεία θέσεων απασχόλησης  στην Κεντρική Μακεδονία, που είναι διαθέσιμες και αφορούν αποκλειστικά την ειδικότητα, που σας ενδιαφέρει.

Αν είστε εκπρόσωπος επιχείρησης: Μπορείτε να καταχωρίσετε στην πλατφόρμα μας την αγγελία σας, η οποία θα εμφανίζεται  μαζί με άλλες αποδελτιωμένες αγγελίες. Για να «ανεβάσετε» την αγγελία σας πατήστε εδώ. Θα είναι ορατή απ’ όλους τους χρήστες (εργαζόμενους ή ανέργους) της πλατφόρμας, που κατέχουν την αντίστοιχη ειδικότητα ή επιθυμούν να εργαστούν με αυτήν.

Σημειώνουμε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν είναι υπεύθυνος για τη μορφή και το περιεχόμενο των αγγελιών που εμφανίζονται. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ* αποδελτιώνει,  προετοιμάζει και αναρτά τις αγγελίες.

Για την ενημέρωσή σας σε λειτουργικά θέματα της πλατφόρμας  και σε θέματα περιεχομένου των αγγελιών μπορείτε να απευθύνεστε στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ*

Για θέματα του λογαριασμού σας (κωδικός πρόσβασης, ειδικότητά σας κλπ), μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2313317… (κατά τις ώρες 9:00 μέχρι 13:00 στις εργάσιμες ημέρες)

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ατομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ανέργους της πόλης τόσο στις κοινωνικές δομές του όσο και μέσω του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, που λειτουργεί σε συνεργασία με το Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες παρέχονται και μέσω τηλεδιασκέψεων.

 

*ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: VOL SYSTEM ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ I.K.E. τηλ….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ