18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠερίληψη της υπ’ αριθμ. 1756/08-07-2022 ανακοίνωσης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

Περίληψη της υπ’ αριθμ. 1756/08-07-2022 ανακοίνωσης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 1756/ 08-07-2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. ανακοινώνει

Την πρόσληψη εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία των τμημάτων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α.) της επιχείρησης για το σχολικό έτος 2021-2022 στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου πλήρους απασχόλησης,  με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΔ

ΘΕΣΗΣ

ΑΡ. ΘΕΣΩΝ ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ – ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Διδακτικό – Εκπαιδευτικό προσωπικό

Π.Ε. Αγγλικής Φιλολογίας

(πλήρους απασχόλησης Δευτέρα- Παρασκευή)

 

 

101

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την υπογραφή της σύμβασης και έως 31/8/2022 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση που παραταθεί το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ 1.Τίτλοι Σπουδών: Πτυχίο ή Δίπλωμα ΑΕΙ

  • Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή  αλλοδαπής , αντίστοιχης ειδικότητας

 

2. Πολύ καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή (Word, Excell, Internet, PowerPoint)

 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους, όπως αποστείλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά συνημμένα με email, όπου θα αναγράφεται ευκρινώς το ονοματεπώνυμο του Υποψηφίου και το θέμα της αποστολής «Υποβολή δικαιολογητικών για την υπ΄αριθμ 1756/08-07-2022 Ανακοίνωση της Κ.Ε.ΔΗ.Θ», στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.: info@kedith.gr. κατά το χρονικό διάστημα από τη επομένη της δημοσίευσης 10/07/2022 έως 19/07/2022.

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι δύναται να αποστείλουν  την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά, μέσα σε κλειστό φάκελο, ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: K.Καραμανλή 164, 54248 Θεσσαλονίκη. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

Δρ Ακριτίδου Δήμητρα

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την αίτηση, πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ