14.1 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΑνακοινώσειςΔιεύθυνση ΠαιδείαςΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑΣ”

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑΣ”

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, θα υλοποιήσει με τον κ. Δημήτριο Τσέλιο, (Σύμβουλο Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Ανάπτυξης, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Coaching Συμβουλευτικής & Mentoring Ελλάδος ) κύκλο σεμιναρίων προσωπικής αυτοβελτίωσης για ενήλικες, ευπαθείς ομάδες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες κ.λ.π, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και ηγεσίας.

Η παρουσίαση του προγράμματοςΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΗΓΕΣΙΑΣ”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Την ημέρα εκείνη όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής για το κυρίως πρόγραμμα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις προκαθορισμένες ημερομηνίες όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα (από 19 Σεπτεμβρίου 2018 έως 15 Μαΐου 2019).
Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Ώρα προσέλευσης 18.00μμ – Ώρα έναρξης 18.30μμ.

Νέες αιτήσεις – δηλώσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα των σεμιναρίων θα γίνονται δεκτές την Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου 2018 καθ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος. Στους ενδιαφερόμενους θα διατίθεται προς συμπλήρωση έντυπη φόρμα-αίτηση για τη συμμετοχή τους.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων.

Στο τέλος των σεμιναρίων θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους από τους συμμετέχοντες επιθυμούν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2313318664 και 2313318663.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ