18.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΠαρουσίαση του Εκπαιδευτικού Φιλοζωϊκού Προγράμματος “Ζωο...φιλώντας μαθήματα αγάπης”

Παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Φιλοζωϊκού Προγράμματος “Ζωο…φιλώντας μαθήματα αγάπης”

 

Την Κυριακή 10/4, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με την Αντιδήμαρχο Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης γιορτής για το σκύλο “Discover Dogs 2022”, παρουσίασαν το εκπαιδευτικό φιλοζωικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιήσει το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας σε συνεργασία με την AMKE Ζω.Ε.Σ .
Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 55 εκπαιδευτικές ενημερώσεις στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ειδικής και γενικής αγωγής.
Κατά την επίσκεψή τους την Κυριακή, συνάντησαν τον Άξελ, ένα αδεσποτάκι που κακοποιήθηκε βάναυσα αλλά διασώθηκε και ο οποίος μετά από ειδική εκπαίδευση, είναι ο “πρωταγωνιστής”, όχι μόνο στις καρδιές όλων μας αλλά και στο ταξίδι ενημέρωσης, παιχνιδιού και βιωματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα ξεκινήσει σύντομα στα σχολεία του Δήμου μας!
Ευχαριστούμε θερμά την εκπομπή της TV100 Thessaloniki “Η ζωή το Σαββατοκύριακο” και την δημοσιογράφο Μαρία Αναγνωστίδου για τη φιλοξενία.
Απόσπασμα της εκπομπής μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω :

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ