14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΟΜΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ” ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ...

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ” ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)”

 

 

Στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» και παράλληλα με τη διανομή τροφίμων βασικής υλικής Συνδρομής και Σχολικών ειδών, τα Συνοδευτικά Μέτρα του Προγράμματος πραγματοποίησαν μια ομαδική δράση “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ”, στις 29/06/2020, στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο σκοπός της δράσης ήταν αρχικά η ενημέρωση των ωφελουμένων (οικογενειών με ανήλικα τέκνα ηλικίας 06 -12 ετών) σε ό,τι αφορά τα συμπτώματα του κορωνοϊού COVID-19, τις απαραίτητες ενέργειες σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος και τα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του ιού.

Επιπλέον, η δράση είχε ως σκοπό την ενημέρωση, από την Κοινωνική Επιστήμονα/Συντονίστρια των Συνοδευτικών Μέτρων, για την παροχή στους ωφελούμενους του προγράμματος και τις οικογένειες τους: ψυχοκοινωνικής στήριξης, συμβουλές διαχείρισης και αντιμετώπισης της νέας καθημερινότητας, κατά την περίοδο του COVID-19. Επιπροσθέτως, η Διαιτολόγος/Διατροφολόγος των Συνοδευτικών Μέτρων του προγράμματος ΤΕΒΑ, ενημέρωσε για την παροχή διατροφολογικών συμβουλών για την σωστή διατροφή και την θωράκιση του οργανισμού μας απέναντι στον ιό.

Για να κατεβάστε τις φωτογραφίες, πατήστε εδώ και εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ