18.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΟι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης επιβραβεύουν το “Ιπποκράτειο“ Νοσοκομείο.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης επιβραβεύουν το “Ιπποκράτειο“ Νοσοκομείο.

Τα παιδιά και το προσωπικό του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού “ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ” του Δήμου Θεσσαλονίκης, πρόκειται να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες τους στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του “Ιπποκράτειου” Νοσοκομείου, για το έργο που επιτελούν καθημερινά, καθ όλο το διάστημα της πανδημίας της covid 19, καθώς είναι πολύ σημαντικό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, να επιβραβεύουμε ουσιαστικά τους ανθρώπους που δεν κάνουν απλά τη δουλειά τους, αλλά επιδεικνύουν εξαιρετικό ζήλο και υπευθυνότητα.
Για το σκοπό αυτό, τα παιδιά με εικαστική διάθεση, δημιούργησαν και θα προσφέρουν έναν πίνακα καθώς και ένα πανό με μηνύματα αισιοδοξίας και ευχαριστίες, που προορίζονται για να διακοσμήσουν τον εσωτερικό και τον αύλειο χώρο του νοσοκομείου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, στις 11:00 το πρωί, παρουσία του Εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για δράσεις που αφορούν στην εποπτεία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, κ. Κωνσταντίνου Ιακώβου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ