14.4 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΞεκίνησαν και πάλι τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) ...

Ξεκίνησαν και πάλι τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης!!!

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. συνεχίζουν με την ίδια επιτυχία τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. με εξ αποστάσεως παρακολούθηση.

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας τα δια ζώσης μαθήματα που είχαν διακοπεί το Μάρτιο του 2020, ξεκίνησαν εκ νέου τον Σεπτέμβριο του 2020 και όσα δεν ολοκληρώθηκαν συνεχίζουν τώρα με τηλεκπαίδευση. Συγκεκριμένα:

Την Δευτέρα 19 Απριλίου ξεκίνησαν τα προγράμματα «Γερμανικά για τουρισμό», την Πέμπτη 22 Απριλίου τα «Ισπανικά για τουρισμό» και μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν με τηλε-εκπαίδευση τα προγράμματα : Δημιουργία Ιστοσελίδας, Αγγλικά για τον τουρισμό, Ιταλικά για τον τουρισμό, γαλλικά για τον τουρισμό.

Επίσης αναμένεται ενημέρωση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για ηλεκτρονική κατάθεση νέων αιτήσεων και θα ανακοινωθούν και νέα πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας (https://thessaloniki.gr/θέλω-από-τον-δήμο/ο-δήμος/γενικές-διευθύνσεις/γενική-διεύθυνση-διοικητικών-οικονο/διεύθυνση-εκπαίδευσης-και-αθλητισμο/) και στη σελίδα μας στο Facebook (Παιδεία Δήμου Θεσσαλονίκης) !!!

 Πληροφορίες για τα προγράμματα :

Τηλ. : 2313318664-62    Ταχ. Διεύθυνση: Κλεάνθους 72-ΤΚ 54453

Email: d.kiose@thessaloniki.gr/ m.georgiadou@thessaloniki.gr

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ